De ce am ales magazinul Sanito.ro

De cativa ani, am deschis o afacere in domeniul alimentar. Este vorba despre o firma de catering cu produse traditionale. Principalii mei clientii sunt cei care lucreaza in corporatii si firme din apropiere. Acesti oameni muncesc foarte mult si nu au timp sa mearga undeva sa manace un pranz cald. Asa ca, m-am gandit sa le ofer sansa de a avea o masa calda si gustoasa. Insa, atunci cand iti deschizi o asemenea afacere, nu este suficient doar sa gatesti bine. Pentru asta, desigur, am angajat cei mai priceputi bucatari. Pe langa bucate gustoase, trebuie sa asiguri si o igiena corespunzatoare.

Din punctul meu de vedere nu sunt suficiente niste sapunuri sau detergenti comuni. Daca pentru spalarea vaselor, pot folosi detergenti din comert, pentru maini, am hotarat ca este mai bine sa le achizitionez angajatilor mei dezinfectanti profesionali.

Si asa am ajuns la magazinul online Sanito.ro. Imi fusese recomandat de un prieten care activa si el in acest domeniu, insa intr-un alt oras. Mi-a spus ca, de cand foloseste aceste produse nu a avut nicio problema la restaurant. Totul este curat si clientii sai sunt din ce in ce mai multi. Asadar, el foloseste dezinfectanti maini Tork pentru angajatii lui. Sunt dezinfectanti cu o puternica raza de actiune, distrugand 99,9% dintre bacterii. In plus, compozitia acestor dezinfectanti nu afecteaza pielea pentru a da alergii sau alte reactii adverse persoanelor cu piele mai sensibila. Cand am auzit toate acestea, am intrat si eu pe site-ul magazinului online Sanito.ro. Am vazut ca acest magazin are o experienta de peste 13 ani in acest domeniu. A colaborat cu foarte multe institutii publice, companii mari si firme de orice fel. Mai precis, este vorba despre peste 5000 de firme. Echipa de la Sanito.ro este una extrem de profesionista si gata oricand sa ofere cele mai bune informatii in legatura cu produsele indicate pentru a fi folosite in functie de afacerea pe care fiecare o detine.

Asadar, nu am ezitat si i-am contactat si eu. Desigur, am comandat dezinfectanti, dar si sapun Tork pentru grupul sanitar folosit de clienti, deoarece la firma mea de catering se poate manca si in incinta. Sapunul are o textura cremoasa si un miros placut. Pentru acest sapun, am achizitionat si dozatoare Tork, tot de la Sanito.ro. Pot sa spun ca totul este extrem de igienic si produsele lor sunt foarte bune. Pe langa acestea, am comadant si hartie igienica si prosoape de hartie speciale. Consider ca am facut o achizitie foarte buna cu aceste produse. Acesta este unul din motivele pentru care firma mea de catering a devenit extrem de apreciata de catre toti clientii. Toata lumea lauda produsele, dar si curatenia existenta.

Recomand tuturor magazinul Sanito.ro pentru produsele pe care eu le achizitionez frecvent dar si pentru altele. Pe site-ul magazinului veti gasi produse pentru toaleta, uscatoare de maini, odorizante de camera, cosuri de gunoi de plastic sau de inox, detergenti si anumite pachete promotionale ce pot fi foarte avantajoase ca pret. Daca faceti comanda de peste 175 RON, transportul va fi gratuit.

Apelati cu incredere la Sanito.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.