De ce continuam sa bem Coca Cola?

Atunci cand ma duc undeva prefer sa beau o Coca Cola decat alte sucuri, chiar daca stiu ca nu e sanatoasa tot continui sa beau. Sunt foarte multi oameni pe lumea asta care beau Coca Cola, unii sunt chiar dependeti si consuma o cantitate mare de Cola pe zi, chiar daca stiu cu totii cat de multi ne afecteaza. Aceasta bautura se gaseste peste tot in lume, metoda lor de publicitate agresiva a dat roade si s-a ajuns ca toti sa incerce acest suc.

Oriunde mergi poti vedea un afis cu o reclama de la Coca Cola, fie ca esti intr-un mic oras, sat sau locatii uitate de lume, Coca Cola e mereu prezenta acolo cu tine. Chiar zicea Mihai Barbu in cartea sa, Vand Kilometri, ca s-a oprit la un magazin din Mongolia parca si cu toate ca nu avea prea multe produse din care sa aleaga, putea sa cumpere o Cola dintre-un frigider plin.

Toata lumea stie ca nu e sanatoasa, sunt multe videoclipuri pe internet care dovedesc asta, cat si studii care ne arata ce putem pati daca bem prea mult timp acest suc. Cu toate astea, sunt putini oameni care au inceput sa mai consume bautura asta, cei mai multi ignorand avertismentele medicilor. Aceasta bautura face parte din viata tuturora, motiv pentru care este greu sa renuntam la ea, chiar daca stim ca nu e buna noi tot bem frecvent cate o sticla de suc, stiind ca ne facem rau noua.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

3 thoughts on “De ce continuam sa bem Coca Cola?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *