De ce este bine sa ai un site bine pus la punct?

Atunci cand iti faci un site trebui sa urmaresti anumite aspecte si sa urmezi niste criterii, pentru a avea un site bine optimizat si bine facut. Asta este foarte important, pentru ca siteul tau functioneze asa cum trebuie sa si ai vizitatorii doriti. Eu recunosc ca nu am un blog foarte bine facut, am inca multe greseli la el si nu ma refer doar la gramatica din articole. Pe partea SEO sta destul de bine, zic eu, chiar daca s-ar mai putea lucra. Fiind un simplu blog, nu prea are rost il optimizez din punct de vedere SEO prea mult, doar atat cat sa fie un blog ok si sa apara in Google pe locuri bune.

Daca vrei sa-ti faci un site al unei firme, un magazin online sau altceva de pe urma caruia vrei sa faci mai multi bani, iti recomand sa apelezi la o firma de web design Bucuresti si optimizare SEO Bucuresti care sa faca asta in locul tau, chiar nu are rost sa faci un site care nu e bine optimizat SEO si nu are un design placut. Daca te pricepi la asta, poti sa-l faci chiar tu, dar e cam greu ca cineva sa stie si web design foarte bine si SEO foarte bine.

Atunci cand siteul tau este optimizat SEO cum trebuie, vei avea o gramada de vizitatori naturali, care sunt interesati de continutul tau. Daca vei posta ceva pe siteul tau, o stire, o informatie, ea va aparea imediat in primele locuri Google, astfel incat sa atragi cat mai multi vizitatori. Dupa parerea mea, acesti vizitatori sunt cei mai importanti, pentru ca ei ajuns pe siteul tau cautand ceva, ceva de care au nevoie. Sansele ca acest vizitatori sa iti devine clienti sunt mari.

Deci, daca siteul tau este bine facut, ai o optimizare SEO ca la carte si un design atragator, succesul depinde numai de tine, cum iti administrezi afacerea in continuarea, pentru ca deja ai un plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.