De ce imi place sa calatoresc?

Intotdeauna mi-a placut sa calatoresc, sa vad locuri noi. Este foarte interesant sa fii in locuri frumoasa, in zone pe care multi nu le-au vazut. Mie mi-ar placea sa fac un tur al unor tari, a unor obiective importante din straintate dar si din tara, dar o excursie din aceasta m-ar costa destul de mult. Nu ar fi o avere pentru ca nu am pretentii mari, nu imi trebuie lux, nu am nevoie sa stau la hotel sau sa merg prin locuri scumpe. De cele mai multe ori ma multumesc cu ceva mai modest, dar placut.

In strainatate as vrea sa plec intr-o vara, la mare cateva zile, sa fiu intr-o tara frumoasa pe plaja cu 2-3 prieteni, dar fi o vacanta perfecta. Cel mai frumos e sa fii departe de casa, sa nu ai nici o grija, astfel incat sa te poti bucura de vacanta. Niciodata nu ma stresez cand sunt intr-o vacanta, nu ma gandesc la alte lucruri, la ce am de facut cand vin acasa sau alte asemenea, pur si simplu ma distrez cat pot.

Multor oameni nu le place sa calatoreasca, prefera sa stea acasa, dar eu prefer sa ma plimb, pentru mine este un mod de a ma distra. Tot timpul vreau sa fac ceva diferit, ceva nou, astfel trece timpul mai repede si nu te plictisesti. Daca faci mereu aceleasi lucruri devine obositor si plictisitor.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *