De ce sa achizitionezi un smartphone Htc dual sim ?

Din ce in ce mai multa lume are un smartphone, lucru cate se poate de normal, in conditiile in care un astfel de dispozitiv iti ofera extrem de multe beneficii si functii de ultima generatie. Problema apare in momentul in care trebuie sa te hotarasti asupra modeluluui, deoarece sunt foarte multe modele pe piata, de la divesi producatori, care te pot induce in eroare.

Printre cele mai bune telefoane pentru care poti opta insa, se numara telefoanele htc dual sim. Cu o istorie bogata in lumea smartphone-urilor si cu telefoane excelente, care concureaza cot la cot cu modele mai cunoscute de la Apple sau Samsung, cei de la HTC au reusit sa se impuna prin design, prin calitatea produselor si de ce nu, printr-un pret, care desi nu este chiar mic, de multe ori este cat se poate de decent.

Compania fondata in 1997, pune la dispozitia utilizatorilor o serie de smartphone-uri de ultima generatie, care mai de care mai interesante si reuseste sa aduca numeroase inovatii, care sa diferentieze aceste dispozitive de altele.

Spre exemplu, cei de la HTC au fost cei care au reusit sa introduca afisajul de 1080 pixeli  pentru prima data, ei au fost primii care au adus pe piata ecranele mari, tactile, in 2002 si au contribuit foarte mult la lansarea si la promovarea dispozitivelor cu sistem de operare Android.

Daca alegerea unui HTC este o decizie usor de luat, alegerea modelului de HTC este ceva mai dificila.

Htc Desire pare a fi insa categoria de telefoane cea mai apreciata, produsa de HTC. Aceste telefoane reusesc sa ofere complexitate maxima si sa multumeasca utilizatorul din toate punctele de vedere, incepand cu aspect si terminand cu dotari.

Htc Desire 606W, spre exemplu, este un telefon excelent, care se evidentiaza prin functia dual sim full active. Practic, poti avea doua numere de telefon care sa functioneze in acelasi timp, chiar si in momentul in care vorbesti la telefon. In momentul in care unul din numere este ocupat, cel de-al doilea genereaza apel in asteptare si notifica utilizatorul de faptul ca este apelat.

Telefonul mai uimeste si prin dotari. Acesta dispune de un procesor Snapdragon 200 Quad Core de 1.2 Ghz, un procesor grafic Adreno 203 si numeroase metode de conectivitate.

In ceea ce priveste aspectul, este un telefon cu ecran mare si luminos, chiar si in soare, cei 4.5 inch facandu-si treaba foarte bine si este construit din materiale de foarte buna calitate, care se imbina perfect si ofera un aspect business, foarte elegant.

Completand toate dotarile cu o camera foto puternica, de 8.0 Mpx, GPS, baterie puternica si o memorie Ram de 1024 Mb, HTC desire 606w este un model de luat in calcul atunci cand esti in cautarea noului telefon de la HTC.

One thought on “De ce sa achizitionezi un smartphone Htc dual sim ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.