De unde aduci link-ul catre site-ul tau?

Cei care au site-uri si blog-uri stiu cat de importanta este sa ai optimizare corecta si cat mai multe link-uri catre tine, mai scurt, backlink-uri. Un backlink de calitate se obtine mai greu , dar un link in plus este de ajutor. Mai jos vor prezenta cateva metode pentru a aduce link-uri folosite de mine. Nu prea m-am ocupat de link building pentru blog-urile si site-urile mele, dar dupa acest PR update, care m-a dezamagit, voi incerca sa lucrez mai mult.

1. Prima metoda despre care voi vorbi sunt comentariile pe blog-uri. Se foloseste tot mai mult aceasta metoda, sunt peste tot pe internet persoane care ofera comentarii pe diferite blog-uri contra cost. Am folosit si eu aceasta metoda pentru a aduce link-uri, dar acum numai comentez special pentru asta, dar cand pun un comentariu pe un site, scriu la URL si adresa site-ului meu. Gasiti aici un tutorial despre cum sa gasesti articolele cu PR dintr-un blog, astfel veti aduce link-uri mai bune.

2. Schimbul de link-uri nu prea se mai foloseste ca inainte, pentru ca cica acesta ar dauna pentru ca Google nu vede asta ca o metoda bune de a aduce link-uri catre site-ul tau. Nu am mai facut de mult schimb de link-uri cu nimeni, am vro 2-3 astfel de schimburi. Inainte aceasta metoda era foarte folosita, vedeau peste toti webmasteri care vroiau sa faca schimb cu tine.

3. Semnatura pe forum este o metoda pe care inca o mai folosesc, chiar daca am citit ca ar putea atrage penalizari de la Google. Am conturi pe forumuri unde am foarte multe postari si atunci cand schimb semnatura fac rost de o multime de link-uri.

4. Profilurile de pe forumuri, in care sa pui link catre un site de la tau nu stiu cat de ajuta, dar am folosit metoda asta cu un an in urma. Aveam niste link-uri cu forumuri mari unde imi faceam cont si puneam link in profilul meu. Pe atunci nu am sesizat o modificare importanta in SERPs a site-ului meu, dar nu cred ca ajuta foarte mult, daca nu faci rost de mii de link-uri prin metoda asta.

5. Guest Post-urile au inceput sa devina mai populare. Si eu m-am apucat de scris cat mai multe astfel de articole pe care sa le publice alt bloggeri. Aceasta metoda iti aduce cateva link-uri bune si cred ca este printre cea mai usoara si mai buna metoda de link building.

Cam atat despre cum sa aduci link-uri catre site-ul tau. Nu am vorbit despre directoarele de articole si directoarele web pentru ca aceste 2 metoda sunt cunoscute de toti, iar in ultimul timp au inceput sa fie foarte criticate. Voi cum faceti link building?

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

6 thoughts on “De unde aduci link-ul catre site-ul tau?

  1. Din câte am auzit linkurile din profile de forumuri şi alte chestii nu sunt atât de importante, deci e doar pierdere de timp. Iar cât despre semnături ai dreptate, cam te penalizează Google pentru aşa ceva.
    Eu unul mă folosesc de comentarii şi guest posturi. Uşor, eficient şi apreciate.

  2. Toate metodele inca mai functioneaza, dar sa le folositi cu cap, nu sa faceti spam, un link, doua pe zi, eventual de pe alt calculator ca sa nu te urmareasca Google. 🙂

  3. incearca sa scrii guest post-uri, asa te mai cunoaste lumea. daca scrii pe un blog citit, multi vor intra si pe blogul tau, iar daca gasesc ceva interesant vor intra si la tine destul de des

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *