De unde cumperi apartamente in Iasi?

Nu este foarte placut sa stai cu chirie, cel mai bine este sa ai apartamentul tau, chiar daca pretul mare ne poate descuraja. Din curiozitate, m-am uitat putin la preturile apartamentelor din Iasi si am gasit siteul Penta Iasi, fiind siteul unui complex rezidential din partea de sud-est a orasului. Prima oara m-am uitat la imagini, sa vad cum arata apartamentele si pot sa spun ca sunt foarte bine dotate si au un design placut. Este bine sa cumperi un apartament amenajat si mobilat, sa stii ca dupa ce l-ai platit poti locui in el, sa nu mai aiba nevoie de alte modificari.

Eu as prefera sa cumpar apartamente la cheie, majoritatea apartamentelor fiind mobilate asa cum ne plac tuturor, atunci cand este vorba de un apartament modern. Pe internet gasesti multe oferte pentru apartamente Iasi, dar consider ca nu are rost sa va cumparati apartamente vechi, cel mai bine este sa alegeti un complex rezidential construit recent, macar stii ca totul este nou si nu vei avea probleme, daca totul a fost construit asa cum trebuie. Eu nu mi-as cumpara un apartament intr-un bloc vechi, chiar daca pretul poate fi mult mai mic, confortul este mult mai ridicat intr-un bloc nou si te simti mai bine cand stii ca toate instalatii sunt noi, iar probleme nu vor aparea prea curand.

Hai sa va pun cateva poze cu un apartament din Iasi din complexul rezidential Penta. Este  vorba de un apartament cu 2 camere tip A. Pretul unui astfel de apartament ajunge pe la 45.900, avand o suprafata de 53.88 mp.

1 2 3 8

Dupa parerea mea, apartamentul arata foarte bine, face toti banii si ar merita cumparat. Astfel de apartamente imi plac mie, moderne si cu un design interior placut, sa te simbi bine in el. Daca tot dai banii, macar sa cumperi ceva bun, care sa merite.

proiecte rezidentiale Iasi
proiecte rezidentiale Iasi

Asta este schema apartamentului, sa va dati seama cum sunt dispuse camerele si cam cat de mare este. Daca nu ai o familie mare, este un apartament potrivit, mai ales pentru tineri, care nu au nevoie de prea mult spatiu, doar strictul necesar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.