De unde cumperi cea ce ai nevoie?

Acum e foarte simplu cu magazinele acestea mari, super-marketurile. In fiecare oras gasim macar un astfel de magazin de unde ne puteam lua tot ce dorim. Au inceput sa fie tot mai populare, iar asta ne face viata mai usoara, nu mai trebuie sa ne ducem la 10 magazine pentru a ne cumpara cea ce avem nevoie, acum putem rezolva treaba doar cu o plimbare pana la un super-market. Eu ma duc cel mai des la Lidl si Berlin, pentru ca sunt cele mai apropiate de mine si gasesc tot timpul cea ce vreau sa cumpar. Preturile sunt bine in aceste magazine, sunt mai ieftine decat in multe alte magazin din zona mea, iar asta este bine, pentru ca nu vreau sa dau bani in plus.

Atunci cand vreau sa imi iau ceva de mancare, cel mai des dau o fuga pana la Lidl, pentru ca au produse de patiserie si ma satur imediat, dupa ce mananc cateva gogosi sau alte produse de patiserie pe care le are. E bine ca intr-un astfel de magazin ai de unde alege, fiind mari poti gasi cam tot cea ce ai nevoi si asta e foarte bine.

Chiar azi am fost pe la cateva magazine sa imi cumpar ceva de mancare si am gasit un sapun bio pe care l-am cumpara, pentru ca nu era scump si stiu ca e mai bine sa folosesc produse bio decat cele chimice. Chiar daca nu fac asta des, fiind primul sapun bio pe care l-am cumparat, din cate imi amintesc, totusi este bine, daca ar folosi toata lumea produse bio, nu ar mai fi la fel de poluat mediul, dar din pacate asta nu o sa se intample foarte curand, cel putin asa cred.

Eu nu ma duc foarte des la cumparaturi, doar atunci cand am mare nevoie de ceva, cand imi este foame in general. Oricum, de cele mai multe ori prefer sa mananc acasa, am mancare mai sanatoase si nici nu dau banii aiurea, pentru ca uneori ai nevoie de cam multi bani pentru a te satura, dar nu tot timpul.

Chiar daca acest stil a magazinelor, unde iti pui tu in cos cea ce doresti, te face sa cumperi mai multe decat ai vrut,  este o idee buna cu acest super-marketuri, face viata noastra mai usoara si asta ne putem da seama cu totii, pierdem mult mai putin timp la cumparaturi decat inainte, cand mergeam la mai multe magazine pentru a cumpara tot cea ce aveam nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.