De unde cumperi o masina cu bani putini?

800_Honda_Accord_2008_706105321365

Din cate am auzit eu, vremea targurilor auto s-a cam dus, acum sunt la moda siteurile de anunturi, fiind o gramada de variante dintre care puteti alege. Pentru a-ti cumpara o masina noua ai nevoie de multi bani, iar multi nu isi permit sa faca asta, motiv pentru care cauta pe internet masini second hand. Daca stii unde sa cauti poti gasi masini chiar foarte bune la un pret mai mult decat accesibil. Masinile s-au ieftinit foarte mult, chiar daca ai 1000 de euro tot poti gasi ceva care sa-ti convina, asta daca nu esti foarte pretentios. Sunt multi care vand masini, iar majoritatea persoanelor aleg siteurile de anunturi pentru asta, acolo poti gasi o gramada de masini pentru care sa ai bani.

Cateodata ma mai uit si eu la preturile masinilor, chiar daca nu am bani sa-mi cumpar una, ma uit de curiozitate, sa vad ce preturi mai au masinile. Uneori raman surprins, gasesc masini care arata foarte bine, masini bune cu motor mare si relativ noi, la preturi mici.

Acum e la moda sa aiba oricine masina, sunt foarte utile si tot avem nevoie de ele. Nu prea mai merge nimeni cu trenul, chiar daca este ieftin, toti aleg aceasta varianta, sa mearga cu masina. Este mult mai comod sa pleci intr-o vacanta cu masina  ta, poti sa iei cat bagaj vrei, te poti opri oricand si nu esti nevoit sa astepti pana vine autobuzul sau tramvaiul. Cu masina ta te poti plimba cat vrei si poti sa pleci oricand, fara sa depinzi de programul unui mijloc de transport in comun.

Multi aleg sa cumpere masini din strainatate, preturile fiind foarte mici, problema lor este taxa de inmatriculare, care uneori este mai mare decat pretul masinii, iar asta nu este deloc placut. Daca stii unde sa cauti, poti gasi ceva ieftin, astfel incat sa iesi mai bine chiar daca platesti acea taxa.

Cel mai bine este sa cauti un site cu anunturi auto pentru asta, daca stai putin si te uiti peste anunturi, sigur vei gasi ceva care sa-ti placa si sa-ti permiti. Nu mai este ca inainte, acum oricine iti poate permite o simpla masina, chiar daca nu este ea noua si de ultima generatie, daca iti faci treaba cu ea si iti este utila, o poti cumpara. Pana la urma nu ai nevoie doar de lux si viteze mari, ai nevoie de o masina pe care o folosesti la nevoie, iar una ca aceasta nu costa foarte mult.

One thought on “De unde cumperi o masina cu bani putini?

  1. Piata a ajuns oarecum la o saturatie la noi, nu prea mai cumpara lumea nu mai sunt nici bani, dar deja sunt si multe masini pe familie, iar Romania nu e tara foarte mare, nu se deplaseaza lumea sute de km pentru job (inca).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.