De unde iti cumperi uneltele?

Daca nu iti permiti sa chemi un profesionist pentru a-ti rezolva problemele in casa, este bine sa ai uneltele tale, pe care sa le folosesti atunci cand ai nevoie. Nu este prea frumos sa te duci tot timpul la vecini si prieteni, sa te imprumuti de la ei atunci cand ai nevoie de ceva. Mie nu imi place sa ma imprumut, mi se intampla rar sa cer anumite lucruri de la cineva, prefer sa folosesc cea ce am. Atunci cand folosesti lucrul altuia trebuie sa ai mare grija de el, iar daca se intampla ceva trebuie sa scoti banii din buzunar. Nu imi place sa fiu dator cuiva sau sa stric relatia cu cineva din cauza unui obiect.

Cei drept, cand vine vorba de unelte si scule este cam imposibil sa le ai pe toate, din acest motiv toti vecinii isi imprumuta intre el cate o bormasina, un flex sau alte scule pe care le poti folosi. Daca stai la casa este cel mai bine sa ai lucrurile tale, acolo tot timpul ai nevoie de cate ceva, poate vrei sa faci o mica modificare la o masa, sa dai o gaura sau tai un obiect din fier. Sigur nu iti va conveni sa te duci la vecini sa te imprumuti intotdeauna cand ai nevoie de o unealta, pentru ca asta se intampla des si nu e placut sa te imprumuti tot timpul.

Cat tot veni vorba de unelte, vreau sa spun cate ceva despre cei care stau la bloc si toata ziua mesteresc cate ceva. Sigur aveti astfel de  vecini, de la care se aude zgomot tot timpul, niciodata nu se opreste din muncit. Este foarte deranjant, se aude la toti vecinii atunci cand dai o gaura in perete, iar zgomotul nu este placut. Nu zice nimeni nimic daca se intampla sa faci mai multa galagie cateodata, idea e sa nu se intampla in fiecare zi, cum o patesc altii. La unii, renovarea tine cateva luni, timp in care te deranjeaza cu zgomotul produs.

Sa revin la unelte. Atunci cand alegi un produs de lunga durata, cum este un fierastrau sau un polizor, trebuie sa stii ce sa cauti. Daca nu cumperi ceva de calitati risti sa dai banii degeaba si nu prea ne convine, sa ni se strice ceva atunci cand avem treaba. Nu trebuie sa fii zgarcit atunci cand iti cumperi ceva pe care vrei sa-l folosesc mult timp, calitatea trebuia pusa in fata. Sunt producatori renumiti, cum ar fi Bosch sau Makita, despre care se aud doar lucruri bune. Atunci cand te duci in magazin ar trebui sa te uiti la produsele lor, calitatea fiind superioara vei fi multumit si nu vei regreta.

O mare greseala este sa cumperi produse din gama celor de lunga durata, la preturi foarte mici. Chiar daca pare o afacere foarte buna, un pret foarte mic pentru un produs de care ai nevoie, ar trebui sa te interesezi inainte de a-l achizitiona, daca este ceva de calitate, daca se merita. De pe www.insatermscule.ro puteti cumpara multe unelte si scule la preturi bune, cum ar fi niste  nivele laser, care sunt folositoare in multe momente.

In concluzie, atunci cand vrei sa cumperi ceva important, cauta pe internet sau intreaba prietenii daca stiu ceva despre produsul respectiv si producator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.