Decoreaza camera copilului tau cat mai placut

Camera copilului este acel univers care ii ofera bucuria si siguranta de care are nevoie, care il face sa se intoarca cu drag zi de zi, sa doarma si sa se joace in ea. Pentru un copil, camera sa este mai mult decat un spatiu de somn. Alege un stil care sa ii faca acestuia placere. Fie ca este vorba de o camera de fetite sau de baieti, o camera de copil nu trebuie sa fie incarcata, trebuie sa fie cat mai aerisita cu putinta. Fie ca alegi stickere de perete, fie alegi sa ii zugravesti in culori vesele, tine cont de urmatoarele criterii in decorarea camerei copilului tau.

Zugraveste camera copilului tau in culori vesele. Cu totii stim ca o culoare are puterea de a vindeca, de a conferi o stare de liniste. Iar copiii sunt mai sensibili la efectele acestora. De exemplu, culoarea portocalie ii ajuta pe copii sa fie mai comunicativi in timp ce culoarea verde ii determina sa fie mai cooperanti si mai comunicativi. Culoarea albastra este asociata cu senzatia de calm si de liniste.

Daca esti in cautarea unei idei originale, inspirante si creative pentru copilului tau, alege stickere perete 3D, pe care le poti gasi cu usurinta aici. Originale, stickere de perete permit personalizarea camerei unui copil si o transforma intr-un loc special, cu caracter unic si special. Fie ca sunt asezate pe pereti, pe usa sau pe un dulap, stickere de perete au rolul de a infrumuseta camera unui copil la preturi accesibile. Stickere decorative sunt cele care confera o atmosfera vesela copilului tau.

Tapet in camera copilului. Un tapet in camera copilului cu personajele sale favorite il poate educa pe acesta in mod corespunzator, ii ajuta de exemplu sa se familiarizeze cu culorile. Exista actualmente pe piata o multime de modele de tapet atat pentru copii cat si pentru baieti, parintii au din ce alege.

Un colt de lectura permanent. Toata lumea adora colturile de lectura situate in apropiere de o fereastra. Dar daca acest colt de lectura este unul confortabil, cu o canapea sau un pat? Daca camera copilului tau este dreptunghiulara, este posibil sa amenajezi un perete fals si sa « incastrezi » in el un pat. Poti adauga pana si o perdea sau un baldachin. Astfel, vei obtine un pat unic si vei gestiona mult mai bine problema spatiului.

Nu uita sa folosesti in mod inteligent spatiul pentru ca orice copil se viseaza explorator, sa descopere lucruri noi zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.