Decoreaza gradina cat mai frumos

Atunci cand vine vorba de design nu sunt cel mai mare fan si deseori ignor acest aspect, dar nu intotdeauna. Sunt moment cand dau importanta designului, mai ales cand vine vorba de o casa sau o gradina care ar trebuie sa arate frumos tot timpul. Daca as avea o casa sau un apartament al meu, as incerca sa le fac cat mai interesante, dar simple in acelasi timp. Am preferat tot timpul simplitatea, dar poti face ceva atragator, interesant si util chiar daca este simplu. Nu prea imi plac lucrurile complicate, pentru ca oricum avem viata destul de complicata si dificila, asa ca ar trebui sa o simplificam cat de mult putem.

O gradina ar trebui sa fie aranjata cat mai frumos si util, pentru ca pe timpul verii sigur vei sta foarte mult timp in gradina, avand in vedere ca in casa este cald si preferi sa stai la aer. Atunci cand afara sunt peste 25 de grade Celsius, cel mai frumos este sa stai in gradina la umbra, la o masa si sa te mai relaxezi, asta in timpul tau liber. Atunci cand in casa este prea cald parca nu mai ai chef sa faci nimic. De cele mai multe ori caldura te oboseste si nu mai poti sa faci cea ce ti-ai propus.

Eu am patit de multe ori sa imi fac un plan pentru o zi, dar fiind una prea calduoara nu am mai reusit sa termin nimic, pentru ca nu eram in stare sa fac cea ce vroiam.

O gradina perfecta ar trebui sa aiba cativa copaci plantati, copaci care sa tina umbra pentru a fi racoare pe timpul verii. De preferat un nuc, pentru ca este cel mai bine sa stai la umbra unui nuc atunci cand este canicula. Un foisor asezat exact la umbra copacului este perfect pentru orice gradina, un loc unde sa mananci la racoare si stai la o vorba cu prietenii sau rudele care pot veni in vizita.

Un gratar de gradina ar trebui sa aiba oricine, pentru ca este mult mai usor sa faci gratar intr-un loc special amenajat si nu va trebui sa te mai complici, totul fiind mult mai simplu.

Daca ai spatiul necesar, o mica fantana arteziana ar arata perfect in gradina oricui. Poti folosi marmura sau o piatra naturala pentru a obtine un aspect mai placut. Piatra naturala trebuie intretinuta, asa ca poti apela la diverse servicii de slefuire piatra naturala pentru a-si pastra acelasi aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.