Destinatii pe care trebuie sa le vizitezi din Grecia

Daca alegi sa faci o excursie in Grecia trebuie sa stii unde sa te duci, ce destinatii turistice sa alegi si ce statiuni sunt mai convenabil pentru voi. Am tot vorbit despre tarile unde ai putea sa faci o excursie pe timpul verii, daca vrei sa vezi si ceva nou, dar nu prea am vorbit despre destinatiile turistice pe care ar trebui sa fie viziteze oricine pleaca in Grecia, spre exemplu.

insula creta

 

Insula Creta trebuie vizitata daca ajungeti vreodata in Grecia, este cea mai mare dintre toate insulele greciei si este a 5-a ca marime din Marea Mediterana. Dupa cum se poate vedea si un imaginea de mai sus, peisajul este superb si merita tot banii o excursie pe aceasta insula. Cu numeroase plaje tropicale si traditionale, este una dintre cele mai importante destinatii turistice pentru cei care aleg Grecia pentru o viitoare vacanta pe timpul verii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Cu totii ati auzit de Muntele Athos, unul dintre cele mai importante locuri pentru rugaciune din toata lumea, pentru ortodoxi. Fiind prezente 20 de manastiri si 12 schituri din toata lumea, alaturi de o multine de chilii pentru calugarii care traiesc acolo, este un loc important pentru cei care cauta liniste si vin pentru a se ruga. Daca vreti sa faceti o excursie pe Muntele Athos, se pleaca frecvent grupuri de turisti in pelerinaj, preturile fiind mai mult decat acceptabile.

kefalonia

Este vorba de Insula Kefalonia, dar poza de mai sus nu are nevoie de nici o prezentare, sunt sigur ca deja v-a atras atentia. Peisajul de mai sus atrage privirile tuturor, iar un tur al insulei ar fi o excursie extraordinara pentru oricine, mai ales cand putem admira astfel de peisaje si sa facem baie in apele albastre ale greciei.

Cand ma uit la destinatiile turistice din Grecia raman uimit de peisajele pe care le poti admira si ma atrage tot mai mult, sper sa am ocazia sa plec in Grecia intr-o vacanta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.