Dizolvantul natural al colesterolului poate fi comandat si in Romania

Grasimile ne pacalesc prin adaosul de gust pe care il aduc oricarui fel de mancare. Da, cinstit se cuvine sa recunoastem ca si laptele si smantana si untul care contin un procent mai mare de grasime sunt mai bune.

Si bucata de pizza pe care s-a topit cascavalul gras sau grasimea din salam are alt gust. Uneori consideram ca in cazul zaharului ca un produs asa de bun nu poate fi toxic. Mananci o bucata de tort din ciocolata si gustul irezistibil alunga orice indoiala sau sentiment de vinovatie fata de propria sanatate.

In realitate, grasimea face ravagii pretutindeni. Pentru asta, in ultimul timp au aparut separatoarele de grasimi montate sub chiuvete si serviciile de vidanjare pentru aceste separatoare. Grasimea infunda tevile si contamineaza panza freatica. Pe petele de grasime aluneci si te accidentezi grav. Grasimea depusa pe coapse sau abdomen greu se da jos, cu eforturi mari de tot si petele de grasime din haine se scot la fel de greu. Daca apa circula din natura, pana in casele noastre este evident ca si in organismul nostru fluidele circula. Sangele care circula asigura viata. S-au oprit circulatia si respiratia, s-a terminat viata.

Vasele prin care sangele circula in organismul nostru se infunda si ele adesea din cauza colesterolului sau a grasimii care se depune pe peretii lor. O interventie medicala este destul de complicata, dar vestea buna este ca s-a inventat dizolvantul natural al colesterolului si el poate fi cumparat si in tara noastra. O cura completa cu sirop sistem circulator desfunda vasele de sange in modul cel mai natural cu putinta: dizolva colesterolul depus pe peretii acestora si il indreapta care poarta de iesire din organism. Totul se desfasoara repede, fara obstructii asupra organismului, fara taieturi sau alte procedee invazive.

Lifeforce poate fi luat de la adolescenta preventiv, pana la varsta senectutii, cand cantitatea de colesterol creste cu etatea si exista un risc mai mare de producere a unui accident cardiovascular.

Bun la gust, siropul este facut 100% din plante si are neaparata nevoie de un regim de viata echilibrat. Nu poti sa iei siropul cu incredere si sa consumi o cantitate uriasa de grasime, sa comiti aceeasi greseala de nutritie care te-a adus in acesta situatie!

Mancand mai multe legume si fructe slabiti frumos si permiteti dizolvantului sa actioneze. In plus, consumand grasime, peste stratul vechi de colesterol din peretii vaselor de sange se asaza altul nou, circulatia sangelui desfasurandu-se cu mare dificultate.

Cura cu produsul naturist pentru o circulatie excelenta a sangelui dureaza de la 6-12 luni si efectele sale sunt de durata, daca este urmata de scoaterea grasimilor din alimentatie.

O circulatie greoaie ne pune in pericolul iminent de a ne pierde independenta si de a devemni niste legume. Accidentul vascular are efecte catastrofale. Te poate aseza in scaunul cu rotile si iti da viata peste cap, dar si pe cea a familiei. Paralizii, tremuraturi ale mainii, pierderea memoriei sau a vorbirii sunt numai cateva din consecintele neglijentei.

Cu cat varsta este mai inaintata, cu atat recuperarea celui care a suferit un accident cardiovascular este mai mare. Este cumplit sa inveti din nou sa mergi sau sa vorbesti la peste 50-60 de ani.

De cele mai multe ori protestam si acuzam, cand ne imbolnavim. Am auzit glasurile multora indreptate catre cer, dar ni s-au dat instructiunile de utilizare ale acestui corp. Cand simtim ca ni se racesc picioarele si mainile din senin, ametim, incurcam cuvintele sau nu le putem rosti clar, sunt semne ca trebuie sa ne comandam siropul si sa eliminam grasimile din alimentatie.

La primul semnal de alarma al organismului trebuie sa actionam responsabil, din doua motive esentiale:

1.Am primit viata in dar si demnitatea se concretizeaza in grija si responsabilitatea fata de propria persoana. Nu putem irosi cu nepasare tot ce s-a investit in noi.

2.Suntem responsabili fata de cei pe care ii iubim si nu trebuie sa le ingreunam vietile prin greselile noastre. Este cumplit pentru o familie sa aiba in casa un bolnav care nu se poate hrani singur, nu se poate spala si nu poate merge la toaleta.

Sa fim optimisti si sa actionam la timp, mai ales ca nu avem lucruri grele de facut.

1.Sa comandam siropul si sa incepem cura!

2.Sa mancam sanatos si sa traim sanatos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.