Domenii .berlin

Cu totii am auzit de domenii .info, .com, .ro, .net cat si alte multe alte terminatii. In ultimii ani au inceput sa apara tot mai multe extensii pentru domenii, din cauza numarului mare de siteuri care sunt create in fiecare zi. Acum e foarte usor sa iti faci un site, oricine poate face asta, fiind si motivul pentru care este nevoie de mai multe domenii.

Am aflat ca au aparut si domenii .berlin, “ridicate” in cinstea capitalei germaniei, orasul Berlin. Sigur ati auzit cu totii de el, este un importanta oras din Europa, iar asta il confirma si aceste domenii care au aparut recent. Un astfel de domenii ar merge foarte bine pentru un site care sa ofere informatii despre oras, informatii pentru turisti, locuri de cazare, locuri pentru a manca ceva, pentru a bea ceva sau orice alt site care este dedicat activitatilor din acest oras.

Este foarte probabil sa apara si alte domenii ca acestea, pentru alte orase mari din Europa, cum ar fi Paris sau Londra. Sigur voi aparea si altele, domenii .berlin sunt doar un inceput, in curand vor fi multe domenii pentru fiecare oras important din aceasta lumea, iar dupa parerea mea, este un lucru bun, sa se mai diversifice lucrurile. Din cate am inteles, pretul unul astfel de domenii este de 50 euro pe an. Este bine ca nu au pus un pret mic, astfel le vor cumpara doar cei care vor sa faca ceva serios cu ele, un site care sa merite vizitat.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *