Domenii care nu mor niciodata

Atunci cand te gandesti la viitor si la o viitoare afacere trebuie sa iei in calcul ca este criza si multe afaceri au cazut deja, asa ca nu e chiar atat de usor sa intre altcineva pe piata. Se vede ca e din ce in ce mai greu pentru cei care au afaceri, lucrurile incep sa le mearga prost, pentru ca este criza si lumea nu isi mai permite sa cumpere tot cea ce ar vrea, motiv pentru care fiecare ar trebui sa se indrepte spre ceva care nu moare niciodata.

Cand spun asta ma refer la domenii de activitate cum ar fi agricultura, niciodata nu vor muri de foame cei care lucreaza in acest domeniu. Lumea are in continuare nevoie de mancare, chiar daca nu isi mai cumpara bijuterii si masini scumpe, nu poate trai nimeni fara mancare. Magazinele alimentare inca o duc bine, chiar daca nu ai prea multi bani tot trebuie sa cumperi ceva de mancare, deci agricultura va merge tot timpul.

Medicii dentisti o duc bine intotdeauna, este o meserie din care se castiga bine, iar cum alimentele din ziua de azi ne strica dintii, suntem nevoiti sa mergem din ce in ce mai des la dentist. Este o meserie care merge bine, lumea are probleme cu dintii tot timpul si vor apela la dentisti in cele mai multe cazuri.

Cu siguranta ce mai sunt domenii care nu vor muri prea curand, dar trebuie sa va ganditi la cea ce ati putea aduce nou in acel domeniu, pentru ca in ziua de azi nu prea mai gasim piete nesaturate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.