Dr. House canta in Romania

Stiu, nici eu nu ma asteptam la o astfel de stire, nu stiam ca Hugh Laurie, actorul care l-a interpretat pe Dr. House in serialul cu acelasi nume, este si cantaret. El impreuna cu trupa The Copper Bottom va sustine un concert in Bucuresti, pe 12 iulie. Cei interesati se pot duce la Sala Palatului incepand cu ora 20:00. Este prima oara cand aude ca Hugh Laurie canta la pian, nu stiam asta pana acum. M-am uitat la multe din episodele serialului Dr. House si mi-au placut foarte mult, erau interesante, motiv pentru care este unul dintre cele mai de succes seriale.

M-am uitat putin pe Youtube la un mic show de al lui, nu pot sa spun ca imi place prea mult pianul, dar mi-a placut momentul umoristic pe care l-a facut, asta da un mic mai multa importanta unui show.

Biletele au preturi de la 125 de lei pana la 310. La un astfel de show, daca nu iti cumperi biletele care au locuri in primele randuri, nu cred ca mai are rost sa te duci, defapt la nici un show nu are rost sa te duci daca nu ai bilete in primele randuri, parerea mea.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Dr. House canta in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *