Dumb & Dumber

dumb dumber

Hai sa va vorbesc despre un film mai vechi, o comedia din anul 1994. Pe atunci, nici nu eram nascut, asta dovedind ca este un film vechi. Stiam de el, dar nu ma uitasem pentru ca in general nu urmaresc filme vechi, multe dintre ele nefiind foarte bune. Pe acesta l-am vazut cu un prieten, care chiar daca il mai vazuse, a zis ca este o buna comedie care merita urmarita.

Dumb & Dumber are o nota buna pe IMDB pentru o comedie in 94′. 7.3 este nota actuala si este o dovada filmul merita vazut. La inceput, nu prea mi-a placut, chiar ma plictisisem, dar pe parcurs a devenit un film interesant si chiar placut. M-am amuzat copios cat timp l-am vazut si tine aproape 2 ore.

Filmul exprima aventura unor 2 prieteni care au plecat intr-o calatorie spre partea un oras inderpartat de ei, pentru a inapoia valiza unei fete. Pe drum, cat si la destinatie, au avut parte numai de intamplari ciudate, care fac filmul interesant si amuzant. Faza finala, este foarte tare, exprimand cat de stupizi erau cei 2. Va recomand sa vizionati filmul daca aveti nevoie de o comedie buna.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *