Early Booking

A inceput al doilea prag din programul Early Booking (inscrieri timpurii) care permite turistilor sa-si achizitioneze pachete de vacanta pe litoralul romanesc mai ieftine si cu pana la 30%. Pana pe 31 martie 2014, agentiile de turism v-au pregatit numeroase si variate oferte de cazare, pe placul si buzunarul oricui.

Si desi unii dintre noi suntem carcotasi si iesim in fata cu declaratii gen “prefer Bulgaria in locul litoralului romanesc”, haideti sa ne reamintim putin de ce statiunile romanesti de pe litoralul Marii Negre isi merita inca turistii “patrioti” care nu ar schimba un concediu in Romania pe unul in Bulgaria sau in alte destinatii.

Romania se bucura inca de statiuni litorale pitoresti, care poate si-au mai pierdut din farmecul de alta data, dar care de la an la an incearca sa vina cu noi modalitati de distractie, restaurante si baruri sau cluburi care sa intretina voia buna a turistilor pe durata sederii lor pe litoral.

De la plaje galagioase si aglomerate de tineri, la plaje linistite de familie pline de copii care fac castele in nisip, putem spune ca Romania le are pe toate.

Esti tanar, dornic de distractie, muzica buna, dans si in general petrecere pentru tot sejurul la mare? Atunci nu poti alege alta statiune in afara de Mamaia cea vesela si mereu neobosita: plaje private cu muzica non stop, baruri, restaurante, pub-uri, cluburi pe toate gusturile, a caror deviza este: Distractie pana in zori! Asta ofera Mamaia turistului care pret de cateva zile nu vrea altceva decat sa „oboseasca” distrandu-se! Tinerii dornici de aventura isi pot potoli setea de adrenalina practicand unul dintre numeroasele sporturi nautice care au prins priza la public in ultimii ani pe plajele din Mamaia: wind surfing, kitesurfing, sau mai nou, flyboarding. Sa nu uitam nici mai vechile distractii precum skijetul sau banana. In functie de buget si doza de curaj, puteti fi siguri ca Mamaia va ofera senzatiile tari de care aveti nevoie si de care nu va puteti bucura la birou.

“Plaje aglomerate, perfecte pentru familii cu copii sau cupluri” asta auzim cel mai des despre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud. Cea din urma este de asemenea denumita si “plaja copiilor” deoarece are portiuni cu apa mai putin adanca, astfel incat copii se pot juca in apa fara a fi in pericol. Aceste doua statiuni sunt preferatele celor care isi petrec concediul pe litoral in formula completa: parinti, copii, bunici, nepoti. Preturile rezonabile, diferite optiuni de cazare care satisfac toate cerintele si bugetele, numeroase restaurante presarate de-a lungul plajei si falezei, cu meniuri care de care mai atractive, sunt motivele pentru care un numar foarte mare de turisti opteaza pentru o vacanta aici. Statiunea Eforie Nord este cunoscuta de multa timp ca fiind un spa, si este considerata a fi un resort. Aici turistii pot imbina distractia cu sanatatea, putand profita de tratamente pentru diferite boli precum: boli degenerative, reumatisme inflamatorii, boli ale sistemului nervos periferic, etc.

Te-am convins? Atunci este momentul sa cauti printre cele mai bune oferte Early Booking si sa iti planifici vacanta ta pe litoralul romanesc in 2014. Profita acum de cele mai bune preturi si pachete de vacanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.