Entrepreneurship Brasov

Daca iti place tehnologia si vrei sa inveti lucruri noi sau sa ai ocazia sa lucrezi intr-o echipa pentru dezvoltarea unei aplicatii pentru a ajuta societatea, ar fi o buna idee sa participi la evenimentul care are loc la Brasov pe 28 si 29 martie, un evenimente sustinut de Allview. Imi place sa vad ca aceasta companie se implica proiecte care pot aduce beneficii tarii noastre. Cei de la Allview, alaturi de Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania te invita sa vii pe 28 si 29 martie in Aula Universitatii Transilvania care se afla la Brasov, pentru maratonul de programare.

Evenimentul este dedicat studentilor din toata Romania, iar daca vrei sa te inscrii o poti face aici. Mai ai putin timp, inscrierile au loc pana pe 18 martie, iar cum timpul trece rapid ar trebui sa faci asta chiar acum. Echipele vor fi anuntate pana pe 20 martie, iar persoanele care fac parte din ele au la dispozitie 24 de ore in care pot dezvolta o aplicatie pentru telefoanele mobile care functioneaza pe Android. Aplicatia trebuie sa fie utila in societate, ceva care sa foloseasca tuturor, astfel se pot crea multe aplicatii bune pentru noi toti si vor aparea idei care pot fi dezvoltate in continuare.

Daca decizi sa te inscrii si vei fi prezent pe 28 si 29 martie la Brasov, ar fi bine sa-ti iei un laptop cu tine, unde sa ai instalate toate aplicatiile necesare pentru a dezvolta o aplicatie, dar cel mai important e sa ai cunostintele necesare. Gandeste-te cate poti invata de un astfel de maraton, poti discuta cu multi oameni si cel mai important, vei vedea de ce esti in stare. La sfarsitul acesti maraton, cele mai bune 3 aplicatii vor fi premiate, dupa ce vor fi jurizate.

Vei avea ocazia sa intalniti si un reprezentat de la Google, care va spune cate ceva despre sistemul de operare Android, fiind dezvoltat de Google.

Premii:

Daca nu va atrage altceva decat premii, pot sa va spun ca sunt foarte valoroase. Veti primit de la Allview gadgeturi de top, pe care le veti folosi cu drag, stiu sigur asta. Daca echipa voastra reuseste sa castige primul loc, fiecare membru a echipei va fi premiat cu un smartphone X1 Soul, unul foarte performant. Membrii echipeii de pelocul 2 va primi cate un Allview X1 Mini. Cei de pe locul 3 vor primit cate o tableta Allview Viva i8.

Daca dati un simplu search pe internet cu numele acestor gadgeturi, veti vedea cat de performante sunt si poate vor fi destul de motivante pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.