Escape Plan

escape plan

Nu cred ca se bucura nimeni de puscarie, toti care se afla dupa gratii au un singur gand, sa scape de acolo, pentru ca o viata intr-o camera de cativa metri patrati nu este prea placuta. Intotdeauna m-am intrebat cum rezista lumea in puscarie, avand in vedere ca nu faci nimic, stai degeaba, mi se pare insuportabila situatia.

Acum sa revin la fimul Escape Plan, despre care vreau sa spun cate ceva. Avem 2 actori importante in acesta, Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger, deci va dati seama ca a iesit un film bun.  Ray este un tip care se pricepe la evadat din inchisori si a fost angajat de o agentie care testeaza inchisorile, astfel incat sa le faca cat mai sigure. El se pretinde a fi prizonier si incearca sa scape din inchisorile unde este trimit. A scris si o carte despre asta, probabil nu a fost cea mai buna alegere a lui. Hobbes a construit o inchisoare dupa “regulile” lui Ray, iar aceasta a fost trimis in ea, sa vada daca poate scapa, totul fiind o inscenare. Se dovedeste ca este cea mai grea misiune a lui, iar incercarile lui de evadare fac acest film unul palpitant si multa actiune, asa cum imi place mie.

Chiar daca lucrurile pe care le analizeaza Ray in inchisoare nu au o relevanta prea mare, adica nimeni nu are putea face asta in viata reala, filmul este interesant si merita sa-l vedeti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *