Esti gamer?

Daca esti gamer vei avea nevoie de cativa bani in plus cand vine vorba de a alege un calculator. Sigur nu te vei multumit cu un simplu laptop, stii ca nu va putea face fata la toate jocurile de care ai tu nevoie, motiv pentru care trebuie sa aleg dintre multele calculatoare gaming disponibile. Trebuie sa alegi ceva pe placul tau si care sa nu iti depaseasca bugetul, dar trebuie sa ai in vedere ca un bun calculator pentru jocuri este scump. Vei avea nevoie de un procesor puternic si o placa video care sa poata functiona fara probleme pe orice fel de joc.

Sigur ati vazut pe internet imagini cu calculatoare care arata “ciudat”, fata de cele ale noastre. Eu am un calculator simplu, destul de bun pentru a-mi face treaba de zi cu zi. Eu prefer sa ma uit la un film decat sa ma joc, in ultima vreme m-am uitat la o multime de filme, dar in special seriale.

Cu siguranta ca as vrea sa ma joc ceva nou, cum ar fi un GTA V sau alte jocuri care au aparut sau urmeaza sa apara. Dar cum tehnologia avanseaza pe zi ce trece, este tot mai greu sa tii pasul cu ea, pentru a juca astfel de jocuri ai nevoie de un calculator puternic, care nu e chiar atat de ieftin. Cei care nu sunt interesati de asta nu au calculatoare prea speciale, iar daca ar fi sa isi faca un upgrade ar trebui sa cumpere unul nou, pentru ca actualul nu poate fi imbunatatit.

Daca ar fi sa imi cumpar ceva nou, as alege totusi un laptop, fiind mai usor de utilizat. Totusi, pentru cei care vor sa se joace mai mult, cea mai buna varianta este un calculator, cu un laptop nu e chiar atat de comod sa te joci, daca esti gamer sigur vrei un monitor mare pentru a fi totul cat mai placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.