Eurocontainere pentru agricultura

Schoellerallibert.com a introdus pe piata ambalajelor din Romania eurocontainere din cel mai rezistent plastic, care pot fi usor manipulabile, au capacitate mare de depozitare si pot fi folosite si pentru lichide.
Euricontainerele raspund oricarei nevoi a fermierului care are o activitate productiva intensa la ferma sa si are nevoie de ambalaje pentru legume-fructe, pantru lactate si oua sau produse din carne.
Din magazinul de ambalaje cel mai bine aprovizionat care are o experienta de 53 de ani pe piata internationala, fermierii de la noi pot cumpara:
-containere cu baza si peretii solizi, de diferite dimensiuni
-containere din plastic cu baza si peretii perforati
-containere solide in totalitate si prevazute cu capac care se fixeaza exact ca marfa sa nu curga si sa nu se raspandeasca.

In afara eurocontairelor, fermierii pot comanda si containere IBC, pliabile ca sa ocupe loc putin in magazine si atat de utile deoarece sunt prevazute cu robinet pentru umplerea unor recipiente mai mici.
Imaginati-va cat de bine se poate pastra laptele in acest container si cum isi pot pune singuri in sticle consumatorii fiind usurat in acest mod transportul de la ferma, pana la oraselul cel mai apropiat!
Aceleasi containere sunt indispensabile la fabricile mici de ulei, cu angajati putini, care se ocupa de ambalarea produsului mai tarziu.

Containerele reprezinta solutia provizorie in momentul in care laditele din plastic pline cu legume-fructe au luat drumul magazinelor si cele coapte trebuie sa fie culese sa nu se strice.Sa pui rosiile sau piersicile direct pe pamant inseamna sa le pierzi si este pacat de munca! Rosiile foarte coapte nu se pierd in containere din pereti solizi. Ele pot fi puse cu atentie in ele, iar dupa spalare transformate in bulion sau suc de rosii.

Din containere, vinetele se iau mai usor ca din sacii de panza in fibra carora isi prind coditele intoarse stricand si tesatura ambalajului.
Multe lucruri se invata dupa ce ai avut o experienta paguboasa, adica nu mai pui prunele pentru tuica in sacii de nailon, daca ti s-a scurs o data toata zeama din ele si a trebuit sa arunci samburii ramasi.

La fel stau lucrurile si cu strugurii. I-ai pus in saci, a curs mustul din ei, daca sacul s-a intepat intr-o sarma sau o tepusa aflata in calea sa.
Dar fermierii cu experienta si gospodarii intelepti invata din greseli.
In loc de saci investesc in containere din plastic pe care le au o viata si le pot schimba utilitatea in functie de sezon. Este de preferat sa cumperi un ambalaj mai scump garantat pentru o perioada mai mare de timp si care securizeaza marfurile, decat ambalaje ieftine de unica folosinta!

Multe dintre aceste containere si ladite din plastic pentru legume-fructe se gasesc si in gospodariile individuale si ma bucur ca oamenii au aflat de aceste ambalaje de calitate premium si ca au inceput sa le comande.
Atat persoanele fizice, cat si cele juridice au un partener de nadejde in magazinul de ambalaje din plastic prezentat detaliat mai sus, fiindca acesta este dispun sa personalizeze ambalajele la cerere si sa faca la comanda ceea ce au nevoie cumparatorii.

One thought on “Eurocontainere pentru agricultura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.