Castiga invitatii la I am the Rocker

i am rocker

I am the Rocker este un festival asteptat de foarte multi romani, avand in vedere ca vor canta trupe importante din industria muzicii rock internationale, cum ar fi Kamelot, Dream Theater, Soufly sau Black Star Rider. Evenimentul va avea loc la Romexpo pe 4 si 5 iulie si cu siguranta va fi unul dintre cele mai importante concerte rock din acest an.

Festivalul este la prima editie asa ca organizatorii vor sa faca o impresie buna pentru anii viitori, incercand ca urmeze stilul festivalurilor din occident. De retinut este faptul ca apa plata va fi gratuita pentru toti cei care participa si nu vor exista zone delimitate, cum ar fi Golden sau Normal circle, un lucru foarte bun pentru majoritatea dintre noi.

Sunt multe lucruri interesante la acest festival si cu siguranta va fi unul de succes. Important este faptul ca va oferi numeroase moduri de distractie, pentru a se putea mentine o atmosfera frumoasa.

Concurs:

Cu siguranta deja v-am trezit interesul si poate doriti sa participati, asa ca va pot oferi 3 invitatii duble la acest festival. Pentru asta va trebui sa postezi in comentarii numele tale preferate din categoria rock, iar eu vor extrage prin tragere la sort 3 castigatori, care vor primi cate o invitatie dubla la concert, pentru a putea merge impreuna cu cineva la acest festival important.

Aveti timp pana pe 2 iulie ora 23:59, iar pe 3 iulie voi anunta castigatorii.

Succes tuturor si cel mai probabil ne vom vedea acolo.

Godsmack vor canta in Romania anul viitor

Fanii trupei Godsmack cu siguranta vor primi aceasta veste cu zambetul pe buze. Trupa Godsmack va sustine un concert in tara noastra in vara anului viitor, mai exact 27 iunie.

Detaliile nu sunt inca afisate, doar un simplu anunt ca trupa ca concerta in tara noastra, dar cu siguranta vom afla mai multe in curand, pentru ca toti sa-si poata cumpara bilete din timp.

Nu sunt mare fan a trupei, dar imi place cum canta si au unele piese chiar super ok. Avand in vedere acest lucru, sper ca la anul sa fiu prezent la concertul lor. Biletul nu cred ca va avea un pret exagerat, probabil va fi in jurul sumei de 150 lei, dar ramane de vazut.

Cei de la Godsmach ar fi trebuit sa mai cante la noi in tara in 2012, dar concertul lor s-a anulat. Sper ca de aceasta data totul sa fie oficial si chiar sa vina in tara noastra.

Importanta este si locatia unde vor canta, dar sigur va fi una de top, astfel incat sa incapa toti fanii trupei pentru ca sunt multi in Romania, cu siguranta.

Trupa este din Lawrance, Massachusetts, SUA si a cantat la multe evenimente importante din intreaga lume. A fost infiintata in 1995 si a ajuns populara intr-un timp foarte scurt.

Va las mai jos o piesa de a lor care imi place mult, sper sa va placa si voua: