Excursii Jungla Africana cu Oxigen Tour

Africa este o destinatie de vacanta din ce in ce mai cautata de turisti, inclusiv de cei din Romania. Daca inainte de Revolutie nu aveam de ales si singurele detsinatii de vacanta se aflau in Romania, maxim in Bulgaria si doar cativa privilegiati puteau iesi dincolo de granitele tarii, in ziua de astazi suntem liberi sa calatorim oriunde ne dorim. Este bine totusi, pe continente precum Africa sau Asia, sa mergem in grupuri organizate pentru ca echipele agentiilor de turism vor avea grija de noi si ne vor sfatui ce este bine sa facem sau sa nu facem in anumite tari. Pachete de vacanta extraordinare sunt puse de agentia Oxigen Tour.

Africa este una din destinatiile pe care agentia le ofera turistilor in diferite perioade ale anului. De exemplu, din seria Excursii Jungla Africana poti alege sa vizitezi Uganda. Vei avea parte de jungla, ascensiune montana la mii de metri altitudine, safari printre lei, elefanti, hipopotami, crocodili, dar si rafting pe Nil. Este o aventura extraordinara ce va dura 13 zile. Winston Churchill a numit aceasta tara Perla Africii. Are o frumusete extraordinara si peisaje de vis ce includ paduri dese, munti, lacuri, rauri, cascade, viata salbatica. Pentru turistii dornici de aventura, Uganda este un loc perfect. Multi din cei care au vizitat Uganda au rams impresionati de oamenii si de cultura de aici. In ciuda faptului ca aceasta tara are o multime de triburi, toate aceste sunt extrem de ospitaliere.

Fiecare este gata oricand sa te introduca in diferitele aspecte culturale si sa te integreze in randul lor. Astfel vei avea posibilitatea de a interactiona cu diverse traditii. Caracterul oamenilor este prietenos si asta explica de ce au mereu zambetul pe buze. Daca vei ajunge aici si ti se va spune “Bazungu” insemnand “cel alb” sa stii ca este o forma placuta de a ti se adresa in limba lor. De asemenea, acesti oameni sunt gata oricand sa intretina atmosfera prin interpretarea dansurilor si cantecelor traditionale. Desi atunci cand te gandesti la Africa iti vin in minte peisaje aride, cu putine locuri verzi, Uganda este exact opusul.

Aici sunt jungle imense si plantatii de bananieri, ceai si cafea peste tot. Padurile iti ofera o imagine spectaculoasa, unica. Trebuie sa stii ca jungla din Uganda este habitat pentru numeroase specii de maimute, babuini, fluturi, pasari, insa exista si numerosi arbori pe care ii poti intalni doar pe continentul african. De exemplu, Parcul National Regina Elisabeta adaposteste sute de specii de animale si pasari. Uganda mai are ceva inedit. Cele mai mari surse de apa dulce din Africa sunt aici. Asadar frumusetea tarii este incontestabila. Ce vei vedea daca alegi sa mergi in aventura alaturi de Oxigen Tour? Vei vedea orasul Kasese si vei avea parte de o seara de relaxare la un hotel de 3 stele. Vei merge in muntii Rwenzori unde vei innopta la 2500 metri.

Vei traversa jungla pana in zona padurii de bambus, ca sa ajungi apoi la altitudini de 3600 si 3900 metri. Vei ajunge chiar si la 4541 metri altitudine, acolo unde se afla refugiul Elena Hut si vei urca chiar si pe Ghetarul Stanley. Vei avea parte si de safari alaturi de animalele si pasarile specifice. Unul din cele mai spectaculoase lucruri il reprezinta cocktailurile de pe malul Nilului. Insa, per ansamblu, intreaga calatorie va fi excelenta. Vei vedea lucruri nemaintalnite. Uganda este una din locatiile pe care merita, macar odata in viata, sa o vizitezi.

Chiar daca este o tara in plin proces de dezvoltare, Uganda depune eforturi mari pentru a dezvolta reteaua de drumuri, in special pentru a creste economia si a facilita accesul turistilor la destinatiile preferate. Hotelurile sunt curate si oamenii primitori. Serviciile sunt foarte bune, acest lucru lasand o impresie deosebita celor care vin in acesta tara. Insa, decat sa iti povestim despre aceasta tara, ce ar fi ca tu sa mergi sa o vizitezi.

Daca inca nu ti-a ales destinatia de vacanta pentru acest an, ce ar fi sa accesezi site-ul agentiei Oxigen Tour si sa rezervi un loc. Daca iubesti natura, daca iti place lumea salbatica, cu siguranta te va fascina Uganda. Dupa experienta traita alaturi de echipa Oxigen Tour, iti vei dori sa mai revii sau sa incerci si o alta aventura, in locatii la fel de inedite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.