Fa practica la Orange First Step

Daca esti student si vrei sa faci practica undeva, cu scopul de a invata lucruri noi care sa te ajute in viitor poti alege sa faci asta la Orange First Step. Multi angajatori se uita daca ai experienta sau ai facut practica, pentu ei este ceva important sa vada ca te-ai implicat in diverse activitati, fiind o dovada a faptului ca esti muncitor si doresti sa inveti lucruri noi, pentru el vei fi un important angajat.

La Orange First Step pot participa doar studentii si masteranzii, ei pot alege sa faca practica in mai multe departamente care fac parte din acest program. Sunt 6 departamente: Orange Shop, Resurse Umane, Relatii Clienti, Financiar, Tehnic si Corporate Communication. Daca ai dori sa lucrezi in unul din aceste 6 departamente de la Orange poti sa incepi de pe acum sa te inscrii pentru practica, daca rezultatele vor fi bune cu siguranta vei avea o sansa sa fii angajat.

Pana la urma cred ca acesta este si scopul lor, sa atraga studenti si sa ii aleaga pe cei mai bun, sa le ofere un job si astfel voi avea avantaje ambele parti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *