Facebook – distrage atentia

Facebookul nu prea te lasa sa iti faci treaba, tot timpul iti distrage atentia. Mi se intampla des cand scriu articole, vad o notificare si dupa ma mai uit si la cea ce a mai aparut in news feed si asa pierd cateva minute in care as fi putut face ceva folositor. Din pacate, sa-l inchid nu este o varianta prea buna, vorbesc cu multa lume pe Facebook, prieteni care nu mai folosesc de mult Yahoo Messenger, asa ca ar trebui sa-mi gasesc alta modalitate de a tine legatura cu ei.

Tot acolo mai promovez si anumite articole de pe blog sau lucruri interesant. Pana la urma, Facebookul este util, poti gasi informatii interesante, stiri care sa-ti placa, dar uneori pierzi prea mult timp pe el si iti dai seama ca nu ai facut nimic, decat sa te uiti la pozele prietenilor si la alte lucruri neinteresante.

Mai ales cand vorbesti cu cineva, iar eu cum vorbesc mult pe Facebook, pierd o gramada de timp astfel. Cel mai bine este sa inchizi Facebookul cand vrei sa faci ceva, astfel nu vei mai fi deranjat de nimic si vei putea lucra in liniste si vei avea in randament mai ridicat.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

4 thoughts on “Facebook – distrage atentia

  1. Eu am postat cateva articole mai geek si am redescoperit G+. Feedbackul este mult mai bun, daca pe FB primesc like-uri, pe Google+ primesc comentarii, sugestii, critici. Alta mancare de peste:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *