Faci teste geologice inainte de a ridica o cladire?

E foarte important sa faci teste geologice inainte de a ridica o cladire sau de a sapa o fantana, put etc. E bine sa stii pe ce fel de pamant de afli, nu vrei sa te trezesti peste noapte ca ai casa mai la vale cu 2-3 metri sau ca se scufunda, cum au patit altii care nu au respectat asta. Cand ai nevoie de astfel de teste trebuie sa apelezi la firme serioase, ca www.hidrogeotesting.ro, pentru ca este foarte important sa fie niste teste facute exact cum trebuie, pentru ca rezultatele sa te ajute in decizia ta.

Asta se aplica mai ales atunci cand vrei sa ridica o cladire mare, cu o greutare ridica. Ai nevoie de niste teste importante care sa iti arate daca e bine ce vrei tu sa faci sau nu. Sa stii cum sa proiectezi cladirea astfel incat sa nu fie probleme pe viitor. E important sa stii tot timpul pe ce sol construiesti ceva, altfel poti intampina probleme pe care nu le vei putea rezolva pe viitoare. Dupa ce ai ridicat cladirea si vezi ca pamantul se duce la vale, nu mai ai ce face, decat sa te muti de acolo, pentru ca nu poti opri fortele naturii, nu vei castiga niciodata.

Multi nu fac asta, nu apeleaza la specialisti pentru astfel de teste si nici pentru proiectare. E foarte important sa apelezi la un proiectant cand vrei sa faci ceva, el va sti cel mai bine cum trebuie construita astfel incat totul sa fie ok. Iti va da sfaturi si te va ajuta. Asta e motivul pentru care vedem case urate, cu un design foarte respingator, peste tot. De multe ori am vazut case mare, care sunt sigur ca au costat mult sa fie construite, dar erau prea simple, culori alese prost si un design care lasa de dorit. Asa se intampla cand ai bani dar nu ai idei si nu stii sa apelezi la oameni specializati pentru a-ti face proiectul casei. Daca vrei sa faci o casa ar fi bine sa faci ceva mai special, mai frumos, ceva care sa iasa in evidenta, daca  tot ai banii de o casa de ce sa nu profiti de asta si sa faci ceva care sa atraga privirile tuturor. Pe la mine prin oras este o strada unde sunt multe vile, majoritatea simple si urate, dar sunt si oameni care s-au construit niste case superbe, care zici ca sunt din filmele americane.

Asa ar trebui sa faca toti, sa construiasca case mai diferite decat aspectul clasic. Sunt pe internet o multime de idei de design pe care le poti pune in practica, doar sa stii sa le cauti si sa le combini, altfel nu faci nimic. Daca ai bani sa le pui in practica va iesi ceva minunat, o casa care sigur iti va placea tot restul vietii.

Eu daca as avea bani mi-as face o casa mult mai diferita decat celelalte, am multe idei, dar cred ca m-ar costa cat 2-3 case simple, dar ar merita, tot timpul calitatea trebuie pusa inainte cantitatii.

2 thoughts on “Faci teste geologice inainte de a ridica o cladire?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.