Filme cu jafuri

M-am uitat la cateva filme cu jafuri de banci sau alte magazine. Filme foarte bune, vreau sa vi le recomand si voua sa va uitati la ele, pentru ca merita.

The Bank Job este un super film. Cativa indivizi dau o spargere la cutiele de valori a unei banci, de unde fura bijuterii, bani si multe alte documente importante. Printre ele fura niste poze importante pentru guvernator, urmand sa-l santajeze cu acestea. Ei scapa cu bine, cel putin majoritatea, unul dintre ei fiind omorat. Cu acele poze reusesc sa obtina cale libera sa plece din tara si pasapoarte. Daca nu ma insel, filmul este chiar inspirat dintr-o intamplare reala.

HEAT este un film tot despre o spargere la o banca. Reuseste sa sparga banca, dar nu si sa scape. Chiar daca aproape pleaca cu banii, unul dintre ei se intoarce sa-l omoara pe un tradator, dar dupa asta sfarseste si el tot omorat. Mi-a placut mult idea spargerii, metoda si cum au reusit sa fuga de politisti.

Stolen este un film aparut in 2012, iar personajul principal este Nicolas Cage. Nu prea se pune accentul pe spargere. Dupa ce au spart banca, ceva nu a mers bine si unul dintre ei a fost prins si inchis timp de 8 ani. Dupa asta incepe adevarata actiune, nu spun mai multe, va las pe voi sa vedeti ce se intampla.

Mai stiu si alte filme, dar le las pentru articolele viitoare.

2 thoughts on “Filme cu jafuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.