Filme pe care vreau sa le vad

Chiar daca am inceput un nou serial, sper sa-mi fac timp sa mai vad si cateva filme. Deobicei atunci cand incep un serial nu ma mai uit la filme, da acum am in plan sa vad si niste filme.

American Hustle este un film pe care vreau sa-l vad de ceva timp. Am vrut sa ma uit la el la cinema, dar cand am fost nu mai era timp, din cauza vremii puteam ramane blocat pe acolo, deci am preferat sa plec. Ma voi uita la el acasa, sper sa-mi fac timp zilele viitoare.

12 Years a Slave este un film care a aparut recent, pe 3 ianuarie a fost lansat in Romania. Pe IMDB are o nota buna, 8.4, deci cred ca merita vazut. Titlul e interesant, sper sa fie un film bun.

Ride Along este alt film pe care vreau sa-l vad zilele urmatoare, am vazut cateva secvente de la el cand am fost la Lupul de pe Wall Street si mi s-a parut amuzant. Nu cred ca voi mai ajunge la cinema prea curand, deci ma voi uita tot acasa.

Aceste 3 filme vreau sa le vad si serialul Arrow. Daca o tin ca la serialele anterioare cand ma uitam peste 6-7 episoade pe zi, in cateva saptamani este deja gata.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *