Foraje de mica adancime fara batai de cap

Un gard din fier forjat, asezat pe un zid solid asigura o protectie de nota 10 proprietatii. La asta s-au gandit vecinii mei care au venit din Spania acasa, sa isi puna la punct gardul.

Se saturasera de gardul din lemn, facute din plase de uluci pe lati si pari din lemn. Din cauza ploii, a soarelui si a zapezii sau a alunecarii terenului, gardurile cadeau la pamant si ulucile se rupeau in caderea de la inaltime.

Lemnul putrezeste, se innegreste si este mancat de carii, nu este deloc ieftin si anual necesita reparatii.

Una dintre cele mai mari probleme intampinate dupa ce modelul de gard a fost comandat si marfa livrata la domiciliu a reprezentat-o saparea fundatiei, fiindca pamantul era plin de pietris, uneltele scrasneau si se impotriveau sa intre in acest mediu imposibil. Mai mult de-atat, din loc in loc apareau radacini lemnoase greu de scos.

Asa am reusit eu sa vad pe viu la lucru echipa de la Prodac care s-a ocupat de foraje de mica adancime pentru gardul vecinilor mei.

La inceput am crezut ca vor muta locul pe unde vor face gardul respectiv si asa au intentionat si ei, dar toti oamenii adusi sa sape gropi sau santuri au renuntat rapid. Nu se putea altfel, fiindca rupeau uneltele si la sfarsitul erau morti de oboseala.

Dar intr-o zi a sosit o echipa de specialisti seriosi cu echipamente si masinarii pe care nu le mai vazuseram pana atunci  si pana seara lucrarea a fost gata. Mai intai a aparut gardul, apoi vecinii mei si-au dat seama ca daca  echipa care a venit va executa foraje de mare adancime, vor avea apa potabila asigurata, fiindca undeva intr-un colt de gradina exista deja o tentativa de fantana in care se putea vedea apa.

Acum, din fantana aceea cu apa curata se alimenteaza gratuit un colt de sat, iar erorii firmei Pilotifirati sunt laudati de noi in fiecare zi.

Ei pot fora si in pamantul silnic, fiindca sunt priceputi si au cele mai bune echipamente si masinarii.

Tehnicieni cu inalta pregatire profesionala si experienta, ei pot sa iti ofere solutia pe care nu o gasesti si te ajuta sa nu renunti la proiectele prin care cresti nivelul de confort si protectie al gospodariei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.