Am fost la partea a 3-a din The Hobbit

Am reusit in sfarsit sa vad si eu a 3-a parte din filmul The Hobbit, chiar daca aveam in plan sa il urmaresc mult mai devreme. Initial imi doream sa ma uit la el in decembrie, in primele zile de cand a aparut in cinema, dar din pacate nu am mai reusit sa fac rezervare, pentru ca majoritatea locurilor au fost ocupate.

Ieri am fost sa ma uit la film, am prins niste locuri bune, cu putin noroc. Sunt bucuros ca am reusit sa urmaresc toate 3 partile la cinema si am avut rabdare, in sensul ca nu am urmarit nici o parte pe calculator pentru ca as fi fost prea nerabdator. Pot sa spun ca sala de cinema era aproape plina, lumea a venit in numar mare pentru a urmari noul film din serial The Hobbit.

A 3-a parte a avut un inceput foarte bun, plin de actiune, asa cum ne place tuturor. In film este vorba despre o batalie pentru a apara o comoara importanta pentru dwarfi. In batalie intra 5 armate care incearca sa obtina comoara doar pentru ei.

Nu prea imi place sa ofer prea multe detalii despre filme, motiv pentru care va las pe voi sa urmariti filmul si sa va faceti propria parere.

\

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *