Frumusetea eterna a cerceilor Ear Cuff

Oamenii au fost fascinati intotdeauna de cercei. Aceste bijuterii, care strapung loburile urechilor, au fost folosite inca din nlumea antica, insa nu de femei, ci de barbati. Istoria cerceilor se pare ca a inceput inca din preistorie, insa cele mai evidente marturii ale cerceilor dateaza de pe vremea anticilor. Babilonienii, egiptenii, grecii, romanii aveau forme sofisiticate de cercei si acestia erau adesea realizati din metale pretioase, precum aur sau argint.

Argintul a ramas si in ziua de astazi unul din cele mai iubite metale pentru realizarea cerceilor. Desi este un metal pretios, acesta este mult mai accesibil fata de aur. In plus, argintul este un metal mult mai maleabil. Acest lucru explica marea varietate de modele disponibile pe piata. Versatilitatea argintului fascineaza creatorii de bijuterii, creatori precum Ioana Preda, care este deja un nume cunoscut in lumea podoabelor din argint. Creatoarea ofera doamnelor si domnisoarelor, cercei argint frumosi, eleganti, moderni. Modelele sunt diferite de ceea ce vedem in general in magazin. 

Colectiile decercei de argint ale Ioanei Preda sunt mereu fascinante, aduc un touch nou, si fiecare dintre ele vine cu cate o poveste. Anul acesta sunt la moda anumite tipuri de cercei, cum ar fi cerceii Ear Cuff. Cerceii Ear Cuff sunt o modalitate excelenta de a infrumuseta aspectul fara a face piercinguri suplimentare.

Insa Ear Cuff-ul nu este o inventie noua. Primul astfel de cercel a aparut in jurul anului 2000 i.Hr., si a fost numita Kaffa. A fost conceput pentru a imbratisa curba de pe marginea exterioara a urechii si, deoarece punea putina greutate pe ureche, putea fi purtat in stiluri mari si dramatice. Cerceii Ear Cuff a continuat sa fie purtat de-a lungul secolelor si a fost reintrodus in perioada grunge din anii ‘90, in stiluri simple, de argint. Acest tip de cercel este purtat de bloggerite de top si vedete precum Rihanna si Lupita Nyong.

Nu este nevoie sa va ingauriti urechile. Puteti purta un astfel de cercel, fara durere sau o ingrijire speciala. Cerceii Ear Cuff sunt versatili si se asorteaza bine cu cerceii cu surub. Cu posibilitati interminabile de potrivire, cerceii Ear Cuff  de la Ioana Preda sunt acele piese din caseta de bijuterii care vor fi mereu la moda, cu o frumusete cu adevarat eterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.