Functionarea unui hotel depinde de colaborarea cu Sanito.ro


Ploaia ne-a izgonit din oras si ca sa scurtam drumul am luat-o drept, utilizand potecile de pamant din parcuri si strazile nepavate care pastrau patina timpului. De talpile pline de noroi s-au agatat fire de iarba si frunze uscate. Am scuturat cu putere picioarele, dar mizeria se incapatana sa ramana. Noroiul intrase adanc intre santurile de pe talpa.

-Ah, imi este rusine sa intru asa in hotel! Ce impresie isi va face personalul de noi!

Asa am fost educati, sa fim atenti cu toti din jur si sa nu lasam vreo impresie gresita.

Ne-am bucurat descoperind covorase dezinfectante asezate la usa de la intrare. Ele au colectat toata mizeria si ne-au scapat de rusine. Le vedem la intrarea in institutii si apartamente si nu le acordam importanta pe care o merita.

In seara aceea, am fost recunoascatoare pentru existenta lor. La fel si peste trei zile, cand ne-am intors de pe traseul din munte unde ne-a prins ploaia din nou.

Hotelul functiona la parametri normali si oferea confort din belsug oaspetilor datorita colaborarii cu Sanito.ro.

Gresia neagra stralucea pe scari si pe holuri. Pantofii nostri erau curati, dar uzi. Un pas gresit si puteam sa alunecam pe suprafata aceea neteda ca pe un derdelus. Noroc cu mocheta profesionala intinsa cu generozitate peste tot.

Am mers sigur catre camere si stiam ca aici vom gasi caldura de care aveam nevoie. Ne-am schimbat urgent de hainele ude, le-am dus in baie si ne-am facut un dus cu apa calda.

Am iesit desculta din baie si m-am bucurat pe deplin de covorase interior fine, moi si calduroase care mi-au rasfatat talpile greu incercate pe traseul montan.

M-am pregatit de cina si am comis o greseala. Am simtit nevoia sa mananc un baton de ciocolata inainte de a cobori la restaurant. M-am asezat la masa cu oglinda si am desfacut batonul.

Am muscat cu pofta din el si am pus ambalajul in cosul de gunoi ascuns perfect sub masa.

Camerele erau curate, fiindca acolo, nevazute si eficiente se aflau cosurile de gunoi. Chiar daca undeva este scris: „Interzisa consumarea alimentelor in camera!” sa nu imi spuneti ca aceste norme se respecta.

Da, am stat cu copii in camera si stiu foarte bine ca trebuie sa ia o gustare pana la cina sau la masa de pranz, de aceea le cumpar din oras un pachet de biscuiti, cornuri si napolitane sau fructe.

Nu va spun la baie ce cosmetice de calitate comandate de pe site-ul Sanito.ro se flau la discretia musafirilor!

De unde stiu ca proveneau din acest magazin? Pur si simplu mi-am dorit sa le am si eu in casa si am intrebat personalul.

Papucii, prosoapele si halatul de baie erau imaculate si pufoase si pielea mea se simtea rasfatata de cate ori iesea de la dus.

M-am aranjat cu atentie si dupa ce am pus accesoriile pentru par la locul lor, am intrat in baie sa ma spal pentru ultima data pe maini inainte de a-mi pune manusile de unica folosinta.

Sapunul lichid provenea de la aceeasi sursa. De ce ma duc cu manusi de unica folosinta pana la sala de mese?

Sa imi ramana mainile curate dupa ce rasucesc cheia din usa, apas pe butonul liftului, ating suprafete comune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.