Gata cu grijile

Pot sa spun ca am luat vacanta si nu mai am nici o grija, pentru ca am terminat cu tot cea ce aveam de facut. Atunci cand esti la sfarsit de liceu, nu iei vacanta chiar atat de repede, pentru ca trebuie sa dai bacalaureatul, astepti cu nerabdare rezultatele, iar dupa ce ai promovat te vei inscrie la o facultate sau cel putin asa fac majoritatea.

Cei mai multi aleg sa urmeze o facultate dupa liceu, chiar daca nu au sperante foarte mari la gasirea unui loc de munca dupa terminarea uneia. Din pacate, o mare parte din vina o au si elevii, care isi aleg facultatile foarte prost si nu se gasesc bine inainte de a se inscrie la facultate. Sunt multe domenii unde nu se mai gasesc locuri de munca, dar sunt si domenii unde se cauta in continuu specialisti, dar fiind facultati mai grele lumea fuge de ele si se indreapta spre alea usoare.

Dupa parerea mea, nu are rost sa pierzi 3-4 ani degeaba si sa realizezi la sfarsitul unei facultati ca ai facut-o cam degeaba si nu ai reusit sa-ti gasesti ceva de munca.

Eu momentan nu mai am griji, am intrat la facultatile unde am depus dosar, la buget la amandoua, acum trebuie doar sa imi aleg una si sa ma duc sa-mi confirm locul. Pot sa spun ca sunt multumit de rezultate si pana in toamna, cand voi incepe cursurile, sunt in vacanta, nu mai am nimic de facut.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *