Gata cu sezonul 2 din Hannibal

Pe 23 mai s-a termina sezonul 2 din serialul Hannibal. Eu am aflat abia zilele trecute, cand am vazut ultimele 2 episoade. Deobicei cand urmaresc un serial astept cu nerabdare fiecare episod, dar pentru ca am fost cam ocupat in ultima vreme nu am mai avut timp sa ma uit la el. Am urmarit si serialul Lost intre timp, iar din acest motiv mi-am ocupat timpul si cu asta, iar cum Lost este un serial captivant, in fiecare zi urmaream macar un episod.

Despre Hannibal am doar cuvinte de lauda, mai ales pentru sezonul 2 care a fost foarte interesant. A avut 13 episoade si s-a urmarit mai multe evolutia lui Will in relatia cu Hannibal, cum a reusit acesta sa se apropie de el si sa ii castige increderea, astfel incat sa ii spuna toate planurile sale.

Eu abia astept sezonul 3, iar din cate am citit pe internet, pe cateva siteuri din strainatate, ar trebui sa inceapa la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor, dar sper sa fie cat mai curand. Sunt sigur ca va fi un serial impresionant, cel putin mie imi place mult, chiar este interesant si dupa ce vezi cateva episoade vrei sa te uiti la mai multe, sa intelegi exact cea ce se intampla.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Gata cu sezonul 2 din Hannibal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *