Gata cu simularile

Astazi am dat si ultima simulare, la biologie. Ma bucur ca am terminat cu ele, acum astept rezultatele, chiar daca nu am invatat prea mult pentru aceste simulari, sunt curios ce note voi lua. Pana la BAC nu mai este mult, dar toata lumea va invata in ultimele 2 luni, nu cred ca invata nimeni cu jumatate de an sau chiar un an inainte de a da examenul de bacalaureat.

Subiectele nu mi s-au parut foarte grele, la romana la fost relativ usor, la bilogie se poate lua o nota maricica daca se invata, nu sunt subiecte foarte grele, trebuie doar repetata materia. Sunt si 2 probleme, care valoreaza impreuna 30 de puncte, deci se pot obtine usor aceste puncte, nefiind vorba de probleme extrem de grele.

La matematica este marea problema, pentru mine subiectele au fost cam grele, avand in vedere ca nu stiu prea multa matematica, fiind un obiect cam greu. Matematica este singurul obiect unde imi fac griji, pentru ca pana acum nu prea am invatat, este foarte greu sa recuperez, deci va trebui sa stau mai mult timp si sa fac exercitii altfel nu se stie ceva fi la vara.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *