Gata si vacanta…

Uite ca maine sunt nevoit sa ma duc la scoala, s-a terminat vacanta si incepe semestrul 2. A trecut cam greu saptamana asta de vacanta, nu prea am facut nimic, m-am plictisit in mare parte, motiv pentru care mi s-a parut ca a trecut cam greu. Daca e sa ma gandesc mai bine, au fost cam 2 saptamani de vacanta, pentru ca in ultima saptamana din semestrul 1 nu prea s-a facut scoala, fiind problem cu ninsorile si circulatia proasta.

Mai sunt cam 4 luni si jumatate pana vin examenele de bacalaureat, motiv pentru care e timpul sa ma apuc de invatat. Cred ca am destul timp sa invat cate ceva, totusi in 4 luni jumatate poti face multe.  Abia astept sa treaca aceasta perioada din an, sa termin cu bacul si cu admiterea la facultate, sa scap de chestiile astea pentru a avea timp pentru alte lucruri pe care vreau sa le fac in vara. E bine ca in clasa a 12-a nu prea te mai streseaza atat de mult la scoala, decat la obiectele de bac, in rest te lasa mai usor, pentru ca stiu si ei ca trebuie sa invatam destul.

La sfarsitul lui mai termin clasa a 12-a incepand in iunie competentele si dupa asta bacul, sper sa trec de toate cu bine.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Gata si vacanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *