Geam termopan pvc, solutia ideala pentru casa sau institutia ta!

Ma uit la tamplaria veche a casei noastre si inteleg de ce ne costa caldura atat de mult. A crapat lemnul pe ici, pe colo, in plus, s-au departat geamurile de tintele cu care erau prinse de tamplarie.
Imi amintesc cate geamuri nu am spart, fiindca apasam putin mai tare pe ele, cand le stergeam si tintele ieseau din lemn, iar ele se faceau tandari.

Sa intretii o tamplarie veche este costisitor si ineficient. Vopseaua costa destul de mult, geamurile care se sparg din diferite motive necesita inlocuire, in casa intra frigul prin crapaturile acelea mici din lemn, fiindca ba s-au fisurat de ploaie si soare puternic, ba au fost roase de carii.
Geamurile termopan Gealat reprezinta unica solutie pentru casa noastra si semnarea parteneriatului cu una dintre cele mai bune firme tamplarie pvc datorita urmatoarelor motive:

-produsele de fabricatie nemteasca sunt garantia lucrului bine facut.
-tamplaria vine la pachet cu garnituri si accesorii inteligente, prin urmare geamurile nu se vor sparge la prima apasare mai puternica sau rafala de vant
-materialele din care sunt confectionate produsele sunt de calitate premium, nu se deterioreaza in timp, sunt rezistente la schimbarile climatice si nu necesita intretinere speciala. Daca lemnul se rascoace in soare si vopseaua de pe el se ridica, acest lucru este nepermis in cazul tamplariei pvc. Acest lemn uscat excesiv cand este caldura aceea de cuptor se resimte cand vin ploile iar umezeala face sa se umfle fibra din el. Din acesta cauza de multe ori usile si ferestrele din lemn nu se mai inchid bine.

-simultan cu frigul sau caldura de afara, in casa patrund si praful si zgomotele infernale, astfel ca nu se mai poate dormi noptile, mai ales daca locuinta se afla la sosea si traficul este intens.
Primavara mi se pare un anotimp potrivit pentru schimbarea tamplariei, mai ales ca firma Geamtermopanpvc.ro are in acest moment reduceri de 30-50% la toate produsele, iar manopera oferita de profesionistii de aici este 100% sigura. Nu este prea devreme sa va ganditi si la plasele pentru insecte si la rulourile exterioare sau la sistemele de ventilatie si antifurt. Toate acestea sunt utile pentru asiguranta locuintei si a celor care stau in ea.

Ganditi-va cat de bine va fi sa va prinda vara cu rulouri exterioare din aluminiu care va ofera doza de racoare de care aveti nevoie, fiind la fel de utile si iarna sau toamna, cand izoleaza camerele de curentul de afara! Intr-o casa fara insecte lumea va fi fericita vara si va putea sa se odihneasca linistita noptile, in timp ce vecinii se vor plange de ciupiturile de tantari si de corul acestor raufacatori care le tulbura odihna. Mustele, tantarii pot raspandi maladii periculoase, iar plasele pentru insecte nu le permit accesul in casa.

Tamplaria pvc este la moda si ea nu s-a impus exclusiv prin eleganta, ci prin toate beneficiile pe care le aduce: izolare perfecta fonica si termica, reducerea facturilor, rezistenta in timp, diminuarea cheltuielilor de intretinere si a efortului pe care il impune un alt tip de tamplarie, siguranta ca geamurile nu se sparg la prima rafala serioasa de vant sau la caderea cuielor minuscule care le fixeaza de tamplaria din lemn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.