Generatoare electrice necesare pentru cabinetele medicale

Vreau sa spun ca generatoarele electrice sunt necesare in multe domenii, nu se stie cand se ia curentul intr-un moment prost, sigur vi s-a intamplat macare o data sa se opreasca curentul fix atunci cand aveati mai mare nevoie de el. Poate pentru noi nu este asa o mare necesitate, in sensul ca putem sta cateva ore fara curent, putem iesi pe afara sau sa facem alte treburi pe care le-am omis, in zilele trecute.

O mai mare problema este pentru cei care au un magazin, o afecere sau un cabinet medical. Consider ca toate cabinetele medicale ar trebui sa aiba un generator electric, pentru a nu ramane fara curent exact in momentele importante. In simplu  generator de pe Generatorul poate rezolva problema asta. Nu situ daca spitalele actuale au generatoare electrice, dar presupun ca da. Ma gandesc ca nu isi permit sa se opreasca curentul in timpul unei operatii, va dati seama cate complicatii ar putea aparea. Mai ales pentru cabinetele ortopedice, unde se trateaza copii. Acestea s-ar speria daca se opreste curentul atunci cand i se fac anumite controale. Presupun ca unele cabinete medicate au generatoare electrice, adica sigur s-au gandit la asta, stiu si ei cat de important este curentul, mai ales in timpul unei operatiuni mai importante.

Nu am patit niciodata sa se opreasca curentul cand eram la spital sau la vreun cabinet medical, dar a fost oprit curentul intr-o zi in care aveam programare la dentist. Nu a fost o mare problema, mi-am facut alta programare si gata. Dar ma gandesc la cei care erau pe scaun atunci si le faceau o anumita lucrare, nu cred ca a fost un moment foarte placut pentru ei. Nimeni nu doreste sa ajunga la dentist, dar sa mai ramana si cabinetul fara curent atunci cand i se face o anumita lucrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.