Godsmack vor canta in Romania anul viitor

Fanii trupei Godsmack cu siguranta vor primi aceasta veste cu zambetul pe buze. Trupa Godsmack va sustine un concert in tara noastra in vara anului viitor, mai exact 27 iunie.

Detaliile nu sunt inca afisate, doar un simplu anunt ca trupa ca concerta in tara noastra, dar cu siguranta vom afla mai multe in curand, pentru ca toti sa-si poata cumpara bilete din timp.

Nu sunt mare fan a trupei, dar imi place cum canta si au unele piese chiar super ok. Avand in vedere acest lucru, sper ca la anul sa fiu prezent la concertul lor. Biletul nu cred ca va avea un pret exagerat, probabil va fi in jurul sumei de 150 lei, dar ramane de vazut.

Cei de la Godsmach ar fi trebuit sa mai cante la noi in tara in 2012, dar concertul lor s-a anulat. Sper ca de aceasta data totul sa fie oficial si chiar sa vina in tara noastra.

Importanta este si locatia unde vor canta, dar sigur va fi una de top, astfel incat sa incapa toti fanii trupei pentru ca sunt multi in Romania, cu siguranta.

Trupa este din Lawrance, Massachusetts, SUA si a cantat la multe evenimente importante din intreaga lume. A fost infiintata in 1995 si a ajuns populara intr-un timp foarte scurt.

Va las mai jos o piesa de a lor care imi place mult, sper sa va placa si voua:

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *