Google Music – aplicatia potrivita muzica pe telefon

Ascultatul muzicii pe un smartphone Android este un obicei adoptat de mai multe persoane deja. In drum spre scoala sau spre locul de munca, numeroase sunt persoanele care se relaxeaza ascultand muzica preferata. Una din cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica pe telefon este Google Music.

Google Music reprezinta un serviciu extrem de util datorita capacitatii de upload in Cloud a fisierelor audio personale. O aplicatie care iti permite sa profiti oriunde ai merge de biblioteca ta muzicala. Google Play Music reprezinta o aplicatie de muzica care iti permite sa stochezi numeroase fisiere online si sa asculti un numar practic nelimitat de melodii in orice moment al zilei. Poti, de asemea sa asculti radio fara limite si playlisturi create de expertii in muzica.

Cu ce functii vine Google Music: utilizatorii pot personaliza aplicatia de radio cu melodiile de la artistii lor favoriti, pot asculta un numar nelimitat de melodii, fisiere de muzica, magazine online si pot cumpara melodii direct de pe Google Play.

Avantajele Google Music sunt multiple:

-muzica ta preferata este disponibila oriunde ai merge;

-Google le-a oferit avantajul gratuitatii utilizatorilor Android spre deosebire de Apple care le cere utilizatorilor in jur de 30 de dolari pe an;

-Google Music ofera si varianta contra cost, in schimbul unui abonament de 22 de lei pe luna utilizatorii avand acces la o baza de date cu peste 35 de milioane de melodii care se pot asculta fara intrerupere, fara reclame si fara o conexiune Internet daca sunt descarcate pe tableta sau telefon.

– un alt avantaj al Google Play Music este ca va puteti descarca colectia de melodii urcate in cloud, in cazul in care un accident nefericit va lasa fara colectia de muzica de pe dispozitivul vostru.

-Cu cat vei folosi mai des Google Play Music pentru a-ti asculta colectia de muzica, vei observa faptul ca Google iti va invata preferintele muzicale. Daca nu ai timp sa creezi playlisturi, functia cea mai utila se numeste mix automat care iti va crea un playlist automat cu melodilei si artistii ascultati mai des.

In cazul in care nu dispui de un smartphone sau de o tableta cu Android, adica un dispozitiv ce nu are Google Play (Magazinul Play), aplicatia care iti ofera acces la magazinul de aplicatii pentru Android, ai doua posibilitati: fie descarci kitul de instalare APK al aplicatiilor si jocurilor pe care ti le doresti, ceea ce e destul de anevoios, fie instalezi aplicatia pe care toti utilizatorii unui dispozitiv cu acest sistem de operare o cunoastem: Magazinul Google Play.

In concluzie, Google Play Music este un serviciu excelent de ascultat muzica incloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.