Grown Ups 1 si 2

grown ups

Chiar daca in general sunt fan a serialelor, uneori aleg sa ma uit si la filme, mai ales la cate o comedie, cand vreau sa rad putin. Grown Ups 1 si 2 sunt 2 filme foarte comice care merita urmarite, chiar daca cei de pe IMDB nu prea le aprecieaza si au primit note mici.

Pe mine chiar m-au amuzat filmele acestea si sunt sigur ca merita sa le vedeti. Prima parte a aparut in anul 2010, iar a 2-a in anul 2013, deci filmele sunt relativ noi. In prima parte este vorba de distractia unor adulti care s-au intalnit dupa mai multi ani. Acestia au petrecut un weekend impreuna pentru a-si aminti de zilele frumoase cand se distrau. Pe parcursul acestui weekend s-au intampla multe lucruri amuzante.

In partea a 2-a avem parte de o mega petrecere pe care adultii o dau dupa mai multi ani de pauza, timp in care nu prea s-au distrat. Acestia incearca sa mai revina din cand in cand la viata pe care o aveau, motiv pentru care mai dau cate o petrecere sau mai trec prin locurile pe care le frecventau in copilarie.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *