GTA V pentru PC la Altex

Daca sunteti fani a jocurilor GTA si aveti un calculator mai bun, sigur vei dori sa va jucati GTA V. Deocamdata, pe PC, inca nu a aparut. Din data de 15 martie 2014 iti veti putea cumpara, deocamdata puteti doar sa faceti o precomanda. Stiti cat de cautat este jocul, dupa ce va aparea cu siguranta se va duce stocul imediat, asa ca e o idee buna sa faceti o precomanda. Deocamdata este disponibil doar pentru Xbox si PlayStation, daca aveti una din aceste 2 console puteti sa-l cumparati de la multe magazine din domeniu, sigur il au pe stock.

De la Altex puteti face precomanda la GTA V, deci imediat ce va apara il veti putea incercat. Mie nu imi merge nici macar GTA IV, nu am calculator atat de performant. Nici nu ma gandesc la GTA V, chiar daca mi-as dori mult sa-l incerc. Vad ca are o grafica superba, am vazut cateva imagini si trailerul, pot sa spun ca am ramas uimit. Jocul este foarte tare, chiar merita cumpara, totul e mult mai real decat in jocurile anterioare. In utlima vreme am mai jucat GTA San Andreas Multiplayer, ma gandesc cum ar fi sa joci GTA V Multiplayer, probabil ar fi o experienta super.

Jocurile avanseaza pe zi ce trece, cei de la Rockstar Games scot jocuri super, mai ales seria Grand Theft Auto. Acest joc este astept de mult timp si de foarte multi oameni. Stiu ca de cativa ani se tot scrie despre el pe internet, dupa asta a aparut pentru console, imediat va fi disponibil si pentru PC.

Cu siguranta aveti prieteni care au “jucat” GTA V pe calculator, acum cu mult timp in urma. Chiar daca nu era aparut, ei l-au descarcat de pe torrent si s-au “jucat”. Si eu am prieteni din acestia, ce pot sa spun, daca incepi sa le explici ca inca nu e aparut pe PC ei o vor tine pe a lor, ca il au acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.