Idei de cadouri pentru copii

Indiferent de varsta copiilor, cartile sunt mereu cele mai bune idei si aliatul fidel pentru cele mai frumoase aventuri. Carti copii de aventura, amuzante, de actiune sau de iubire chiar, cartile sunt cele care permit copiilor sa calatoreasca, sa descopere cele mai palpitante istorii si sa descopere lumi si universuri fascinante.

Pentru copii, lectura este cea mai importanta maniera in care se pot dezvolta, atat cand vine vorba despre invatarea unor cuvinte noi, cat si atunci cand vine votba despre a le pune la lucru imaginatia. Mai ales atunci cand vorbim despre cele mai frumoase carti de la Noriel.

Care sunt insa cele mai bune idei de cadouri pentru copii? Imagineaza-ti o lume in care copilul tau este erou. Cartile personalizate, in care copilul tau poatta numele eroului sau cartile de citit pentru copii care au personajele si eroii sa preferati sunt chiar cea mai buna alegere. Sunt cadouri unice, originale cu ajutorul carora copiii vor fi transpusi in cele mai frumoase lumi si prin intermediul carora vor trai cele mai frumoase aventuri.

Cele mai frumoase carti pentru copii cu ilustratii au si ele o putere imensa atunci cand vine vorba despre hranirea imaginatiei copiilor. Sunt cele care ii confera mai multa forta, mai multa speranta, dar si mai mult curaj.

De foarte mici, copiii sunt foarte receptivi la muzica, la sonoritatea cuvintelor dar si la cele mai frumoase povesti pentru copii. Cartile « vorbitoare » sau cartile cu povesti animate sunt deci delicioase atunci cand vine vorba despre cele mai bune idei de cadouri pentru copii. Unele teme universale precum animalele, familia sau domeniul fantastic sunt potrivite pentru toti copiii. Dar cartile care sunt in stransa legatura cu centrele de interes ale acestora ii vor fascina cu siguranta. Dar si cele care trateaza unele subiecte mai delicate, deoarece cartea este locul ideal unde pot invata sa faca fata emotiilor si sa le stapeneasca in acelasi timp.

Pentru cei mai mici copii, cele mai bune alegeri sunt cartile cartonate, cu imagini viu colorate, cu animale, cifre, litere sau masini, foarte vesele, dar nu cu foarte multe imagini pe o singura pagina. Cele tip pop-up unde acestia trebuie sa descopere ce se afla sub ferestre, sunt si ele cea mai buna alegere. Alege carti de citit pentru copii de la Noriel, deoarece sunt de o calitate buna.

Dupa ce mai cresc putin, alege carti pentru copii sau de povesti cu subiecte pe interesul lor- gradinita, scoala. Cele care se refera la o anumita tema in special precum o pisica, ochelarii, somnicul sau un camion sunt si ele foarte interesante. Cele fantastice, cu jocuri, cu cele mai indragite personaje disney, chiar si biblice sunt perfecte pentru toti copiii.

Cartile sunt deci cele mai bune idei de cadouri pentru copii deoarece il incurajeaza si il insotesc in descoperirile sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.