Idei de design pentru camera copilului tau

Atunci cand vine vorba de camera copilului, toata lumea acorda o atentie marita la detalii, astfel incat sa fie cat mai frumoasa, pentru a se putea bucura de copilarie. Cine isi permite sa decoreze camera copilului intr-un mod aparte, ar trebui sa o faca, atunci cand ai copii mici ei sunt cei mai importanti pentru tine, iar orice le-ar putea aduce fericirea este bine venit.

Eu nu am avut o camera amenajata special pentru mine, cand eram eu copil nu prea isi permitea nimeni sa faca astfel de renovari, preturile fiind mari si salariile mici, ca si acum de altfel. In acest articol puteti vedea niste imagini frumoase cu camerele unor copii, de unde va puteti inspira si gasi idei bune pentru camera copilului vostru.

Este bine sa imparti camera in 2 “parti”, una pe care copilul sa o foloseasca la joaca si una pentru relaxare. Intr-o parte va avea aranajate frumos foate jucariile, iar in cealalta va avea patul cat si alte elemente care il ajuta la odihna.

Faceti in asa fel incat lumina de afara sa patrunda usor in camera. Cel mai bine este sa dispuna copilul de lumina naturala decat cea artificeala.

Foarte important este sa-ti faci copilul fericit, sa ii respecti dorintele pentru a avea o camera asa cum ii place. Desenele animate sunt foarte importante pentru ei, un tapet pe perete cu persoanejele din desenele lui preferate l-ar bucura cu siguranta.

Folositi mobila potrivita pentru varsta copilului, sa ii fie utila si protejata, astfel incat copilul sa nu se poate rani.

Incearca sa folosesti un design adecvant stilului lui si pasiunilor lui, astfel incat sa-l formeze cat mai frumos si sa fie bucuros sa poate sa aiba parte tot timpul de cea ce ii place.

Foloseste spatiul eficient, nu irosi nici macar un colt al camerei. Daca nu dispui de o camera mare, cel mai bine este folosesti mobila “eficienta’, care iti ofera spatiu pentru orice doresti.

Atunci cand apelezi la o firma care sa iti amenajeze camera copilului, este important sa te uiti la portofoliul acesteia si sa vezi alte lucrari pe care le are. Astfel vei sti daca merita banii pe care va urma sa ii dai, daca se pricep la cea ce fac si daca vor reusi sa-ti faca copilul fericit. Cel mai bine alegi o firma cu experienta, care a mai avut astfel de proiecte si iti poate oferi cele mai bune servicii, astfel incat sa fiti cu totii multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.