Idei pentru biroul de acasa

Cei care au un job online sau trebuie sa lucreze acasa foarte mult, au nevoie de un birou intr-o camera linistita si frumos amenajata, pentru a-i oferi linistea si relaxarea de  care are nevoie, astfel incat sa dea randament maxim la cea ce are de lucrat. Mi-ar placea sa am o camera cu un birou la care sa lucrez si sa imi fac treaba, dar deocamdata nu am posibilitatea aceasta. Sunt pe internet o gramada de idei pentru biroul de acasa, pe care le puteti pune in aplicare.

Ai nevoie de un scaun relaxant, astfel incat sa poti sta pe el chiar daca ai de lucrat mai multe ore, fara sa te doar spatele. Asta este o mare problema la munca de birou, durerile de spate. Dupa cateva ore de lucru este posibil sa apara durerile de spate, cel putin asa se intampla in majoritatea cazurilor, daca nu se foloseste un scaun adecvat.

Camera trebuie sa fie bine luminata, astfel incat sa nu fii nevoit sa aprinzi lumina si pe timpul zilei. Cel mai bine lucrezi cu lumina de afara pe timpul zilei.

Poti aplica un tapet pe peretii din camera ta. Ceva care sa iti ofere putina motivatie pentru a lucra mai cu spor. Poti alege acest fototapet foarte frumos, care va schimba imaginea camerei tale. Acest fototapet Praslin ofera o imaginea motivanta, iar frumusetea peisajului iti da pofta de o vacanta.

fototapet-in-vacanta~6489152 fototapet-peisaj-039-039-praslin-039-039-vlies~8367477

Birou ales de tine trebuie sa fie cat mai simplu si cat mai spatios pentru a-ti intinde toate lucrurile de care ai nevoie. Atunci cand lucrezi la un proiect, ai nevoie de laptop, foi, scheme si multe alte materiale care ocupa o gramada de spatiu, din acest motiv ai nevoie de un birou spatios.

Culorile trebuie alege cu grija, eu as alege 2 culori pentru biroul meu, alb sau verde, mi se pare cele mai potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.