Idei pentru o vacanta reusita si ieftina

Atunci cand vrei sa pleci intr-o vacanta te gandesti foarte mult la banii pe care ii ai disponibili pentru asta. De multe ori nu sunt prea multi, e greu sa faci rost de bani pentru a avea o vacanta exact asa cum ti-ai dori. Cu toate astea, cu totii mai plecam in vacanta din cand in cand, pentru ca avem nevoie de putina relaxare. Fie ca sunt doar niste adolescenti sau oameni mai in varsta, o saptamana de vacanta nu strica niciodata, relaxare este ceva foarte important pentru mine, eu o vad ca un punct forte in viata fiecaruia.

Este pacat ca nu ne putem permite vacante mai des si mai frumoase, multi nu isi permit sa plece nici macar o data pe an intr-o vacanta de cateva zile si sunt sigur ca pentru ei este destul de greu, sa ramana in acelasi loc tot timpul, fara sa aiba timp in care sa se distreze. Eu nu prea plec nicaieri in timpul scolii, dar cand vine vara profit de orice ocazie pentru a pleca intr-o mica vacanta.

Anul asta am cateva in plan, nu am planuri prea marete pentru ca am bacul si multe decizii le voi lua dupa ce vor veni rezultatele, deci nu prea imi pot face planuri cu multe timp inainte, nu ar avea rost, pana nu stiu ce note iau la bac. Pentru mine acest examen este foarte important, defapt pentru majoritatea este la fel. Vreau sa ma duc la o facultate, deci am nevoie de note bunicele la acest examen, iar dupa ce vad aceste lucruri rezolvate, voi avea restul verii la dispozitie, pentru a ma distra.

Daca ai in plan o vacanta, dar inca nu te-ai hotarat unde sa pleci, pot sa iti dau cateva idei pentru niste destinatii frumoase si mai ietine. Bulgaria este o tara in care au inceput sa plece tot mai multi romani in vacante, un sejur Bulgaria este chiar convenabil, iar conditiile oferite de acestia sunt cele mai importante. Daca ai la dispozitie cateva sute de euro, nu va fi o problema in a petrece cateva zile frumoase in Bulgaria, zile in care sa te distrezi, sa ai o vacanta placuta.

Grecia este alta tara care merita vizitata, iar preturile nu sunt nici aici foarte mari, pot sa spun ca mi-ar conveni sa plec o saptamana in Greci, la mare. Chiar m-am uitat o data din curiozitate pe niste siteuri unde mi-as fi putut planifica o vacanta acolo, iar preturile nu erau deloc mari, probabil cei mai multi dintre voi va permiteti sa pleci in Grecia pentru o mica vacanta.

In Romania, nu este deloc scumpa o vacanta, mai ales pentru ca este tara noastra si nu vom plati foarte mult pe transport, care este destul de scump pentru alte tari. Hotelurile nu au preturi exagerate, iar pensiunile sunt chiar convenabile la pret.

Daca ar fi sa am de ales unde sa plec intr-o viitoare vacanta, as alege Grecia, mi-as dori sa imi petrec cateva zile pe litoralul Greciei, ar fi o vacanta frumoasa pentru mine si relaxanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.