Ieri a fost prezentat Samsung Galaxy S5

In cadrul evenimentului de ieri de la Barcelona, MWC 2014, a fost prezentat oficial noul telefon de la Samsung, Galaxy S5. Un telefon care vine cu multe functii noi si imbunatatiri, atat pe partea de hardware cat si pe partea de design, dar presupun ca cea mai importanta este cea hardware, pentru ca pe noi ne intereseaza functiile telefonului, viteza acestuia si sa-l putem folosi in cat mai multe situatii, astfel incat sa poata inlocuit alte deviceuri.

Noul telefon vine si cu un senzor de amprenta, cea ce inseamna ca securitatea va fi mult mai mare, iar daca ai informatii de folos si importante in telefon, este bine sa te ocupi de asta, sa stii ca nu iti poate accesa nimeni telefonul, decat tu. Nu cred ca ar fi placut sa vezi ca cineva se uita in documentele tale, in munca ta, motiv pentru care este importanta securitatea.

Camera foto vine cu ceva nou pentru telefoane, are detectie de faza, o functie care era prezenta doar la aparate foto. Camera foto este de 16 MP, iar alaturi de celelalte functii va oferi poze calitative, asta fiind foarte important pentru amatorii de fotografii.

Procesorul Quad Core de 2.5 GHz si memoria Ram de 2 GB va sigura un telefon mai rapid, mai bun pentru ca sunt componente performante care fac un smartphone veritabil.

Cam atat vreau sa spun eu despre telefon, daca vreti sa stiti mai multe cautati pe Youtube prezentare de la Barcelona, acolo aveti mult mai multe informatii folositoare.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Ieri a fost prezentat Samsung Galaxy S5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *