Importanta web designului pentru siteul tau

Web designul este o parte a siteului neglijata uneori, iar asta nu este un lucru bun. Atunci cand iti faci un site trebuie sa te gandesti si la un design atragator, sa fie usor de navigat, ca vizitatorii sa poata gasi informatiile imediat. Deseori dam peste siteuri pline cu reclame si greu de navigat. Cei mai multi dintre noi ne gandim la continuit cel mai mult si nu prea mai acordam atentie celorlalte aspecte, iar din acest motiv succesul nostru este pus in pericol.

S-a vorbit mult despre importanta unui web design reusit pentru ca toti webmasterii sa-si dea seama ca un design bun ajuta atat vizitatorul cat si motoarele de cautare. Au fost discutii despre legatura dintre SEO si design, unii spunand ca unele motoare de cautare acord o mare importanta unui design placut, un site curat si un cod fara erori.

Atunci cand avem nevoie de un site, trebuie sa apelam la o firma serioasa care are experienta in domeniu si poate oferi servicii de calitate, astfel incat siteul nostru sa fie bine optimizat SEO si sa arate bine. Dupa o mica cautare pe internet, am gasit o firma de web design Radauti care se ocupa de crearea siteurilor, iar din cate am vazut la portofoliu, au niste siteuri foarte frumoase si o experienta vasta in domeniu.

Pentru mine, experienta unei firme cu care colaborez este foarte importanta, o firma cu  experienta va reusit de cele mai multe ori sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie si sa iti faca un site de succes. Vizitatorul este foarte atenti la design, eu cel putin nu pot avea incredere intr-o firma care are un site prost facut, designul siteului poate inspira incredere dar si neincredere, iar din acest motiv avem nevoie de siteuri bine facute.

Eu va recomand sa intrati pe webdesignradauti.ro si sa vedeti ce proiecte au, iar dupa o mica analiza, o sa va dati seama ca e o firma care stie web design.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *